Jurek Bemanning

Driven och engagerad Controller sökes till kommun

Är du en erfaren och driven controller som är på jakt efter ett nytt uppdrag? Vi söker nu dig som är engagerad och nyfiken på utredningar och övergripande projekt inom utbildningsområdet i en kommun i Stockholmsområdet.


Arbetsbeskrivning

Som controller i kommunen kommer du arbeta med att stödja kontorschef och avdelningschef inom utbildningskontoret med ekonomisk planering, uppföljning och analys på aggregerad nivå. Ansvaret kommer också innebära omvärldsbevakning av lagstiftning och statliga beslut som påverkar skolfrågor och verksamhetens ekonomi. I rollen ingår också att svara för prognoser och utveckla pengsystem inom området. Vidare ser vi att du engagerar dig utredningar, övergripande projekt och utvecklingsarbete med bäring på ekonomi inom verksamheterna.


Vem är du?

Vi söker dig som har en ekonomisk utbildning på högskolenivå och en bred kompetens inom ekonomiområdet. Du har erfarenhet som controller och har ett stort intresse för utbildningsfrågor och helst tidigare erfarenhet av utbildningssektorn. För att passa in i enheten och rollen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är van att formulera och presentera resultat och siffror på ett pedagogiskt vis och är bra på att samarbeta med många kontaktytor i en organisation. Det är viktigt att du är självgående, proaktiv och kan ta initiativ till förändringar. Erfarenhet av system som Stratsys och Qlikview samt mycket goda kunskaper i Excel är meriterande.


Du erbjuds

Ett konsultuppdrag på heltid 100% på en kommun i Stockholmsområdet. Uppdraget förväntas påbörjas så snart som möjligt och pågår fram till augusti - september 2019. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén via mail: kajsa.liden@jurek.se

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.


Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.


Område:

Värmdö
Stockholms län

Anställning: 

Visstid Heltid

Kontakt:

Kajsa LidénAnsök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 29 april . Arbetsort : Värmdö . Publicerat : 29 mars

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Driven och engagerad Controller sökes till kommun