Jurek Bemanning

Driven Marknadskoordinator till Jurek Stockholm

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning AB utsågs nyligen till DI-gasell för fjärde året i rad. Med detta tar vi sikte på att fortsätta vår framgångsrika utveckling och behöver nu utöka vårt team med en marknadskoordinator till vårt Stockholmskontor. Du rapporterar till Affärsutvecklingschef Johannes Schiölde samt VD Shervin Razani.

Sedan starten år 2006 har vi expanderat varje år och vår ambition är att behålla samma tillväxt även i framtiden. Vi erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Vill du vara med på vår framgångsrika resa?

Arbetsbeskrivning
I rollen som marknadskoordinator kommer du ansvara för samtliga marknadsaktiviteter och såväl den interna samt den externa kommunikation under tiden som ordinarie marknadsansvarig är föräldraledig. För rätt person kan det finnas möjlighet till förlängning efter avslutad period.

Som marknadskoordinator kommer du arbeta med att skapa, publicera och uppdatera material. Du författar innehåll likt Nyhetsbrev, Pressreleaser, White Papers och Content Marketing som sprids i sociala medier, på hemsidan samt genom verktyget Upsales. Du är även med och driver strategiska beslut och bygger vidare på rådande marknadsplan och content plan. Övrigt förekommande arbetsuppgifter;

• Du hjälper till i arbetet med att integrera vårt Marketing Automation-verktyg för att generera leads till företagets säljare.
• Du driver sökmotorsmarknadsföring samt följer upp detta med en rapport via Google Analytics.
• Du ansvarar för kontakt och dialog med våra olika leverantörer likt PR-byrå, webbyrå och reklambyrå.
• Du ingår i samma koncern som företaget Life Event och kommer ibland hjälpa till med att producera text, nyhetsbrev och uppdatera hemsidan även här.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har du tidigare erfarenhet från PR-byrå eller tjänsteföretag så är det meriterande men inget krav. Du har relevant eftergymnasial examen inom exempelvis marknadsföring/kommunikation. Du har goda kunskaper i MS Office-paketet samt att du är flytande i både svenska och engelska vad gäller tal och skrift. Erfarenhet från Upsales, Adobe Illustrator/Photoshop, Google Analytics och Google Adwords ses som väldigt meriterande.

För att lyckas i rollen krävs det att du har en mycket god kommunikations- och prestationsförmåga samt är prestigelös och närvarande. Vi lägger stor vikt vid personlighet och ser gärna en nyfiken, kreativ och ansvarfull person som kan bidra med egna idéer och förslag. Vidare har du en hög social kompetens och gillar att jobba i team, men har inte några problem att ensam driva projekt. Du är en person som tar ansvar för ditt arbete, har personlig integritet och är inte rädd för att kavla upp ärmarna och hugga i där det behövs. Vidare är du lösningsorienterad, snabbtänkt och har förmåga att arbeta i en föränderlig miljö.

Du erbjuds;
Detta är ett vikariat på heltid som löper under ca 12 månader med chans till förlängning. Vi erbjuder en bred och utvecklande roll i en fartfylld organisation med stark entreprenörsanda. Vi präglas av en företagskultur med högt i tak, hög ambitionsnivå och en lekfull arbetsmiljö mitt i city. Du kommer att jobba med kompetenta och drivna arbetskollegor på en av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Tjänsten är placerad i nyrenoverade och trevliga lokaler på Biblioteksgatan i centrala Stockholm. Har du viljan att lyckas kommer du att kunna gå långt inom företaget!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Interanal Recruiter & HR Coordinator Niklas Westberg på niklas.westberg@jurek.se Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Niklas Westberg
niklas.westberg@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 26 februari . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Kommunikation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Driven Marknadskoordinator till Jurek Stockholm