Jurek Bemanning

Driven marknadskoordinator till internationellt bolag i Kista

Nu söker vi dig som har erfarenhet från rollen som marknadskoordinator i ett bolag som arbetar med försäljning B2C. Är du initiativrik, flexibel och har inställningen att allt är möjligt? Då är det dig vi söker!

Arbetsbeskrivning
För en kunds räkning söker vi nu en nordisk marknadskoordinator. Kontoret är beläget i Kista och är ett stort, internationellt bolag. Som nordisk marknadskoordinator kommer du ha ett 360 perspektiv på marknadsföring och ha kontaktytor både internt och externt. Du kommer att vara ansvarig för att stötta marknadsavdelningen inom kundelektronik med en stor bredd av marknadsaktiviteter.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:

  • Utveckla digitala marknadsverktyg för kunder tillsammans med de nordiska marknadscheferna
  • Utveckla POS och retail-material för de nordiska kunderna
  • Leda marknadsproduktionen med interna och externa parter
  • Projektleda och koordinera event och kampanjer
  • Analysera bolagets produkter och marknad

Vem är du?
För att lyckas i rollen har du tidigare erfarenhet som marknadskoordinator/assistent i ett bolag som arbetar med försäljning B2C. Du har arbetat analytisk i dina tidigare roller och är van att arbeta i projektform.

Som person är du initiativrik, proaktiv och drivs av förändring. Du är en problemlösare ut i fingerspetsarna och har förmågan att hålla koll på många saker samtidigt. Du gillar att arbeta i projekt och har inga problem att leverera i förhållande till satta deadlines.

Du erbjuds
Du erbjuds en spännande tjänst på ett internationellt bolag, med goda utvecklingsmöjligheter. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta hos vår kund. Uppdraget är initialt på ett år, med chans till förlängning för rätt person. Vår kund sitter i Kista och tjänsten är på heltid. Startdatum är omgående.

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta angeliqa.haapanen@jurek.se. Vi hanterar urvalet löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag! Notera att vi inte tar inte emot ansökningar via e-post.

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Angeliqa Haapanen
angeliqa.haapanen@jurek.se

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 1 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 1 februari

Kategorier : Övrigt


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Driven marknadskoordinator till internationellt bolag i Kista