Jurek Bemanning

Driven lönespecialist

Arbetsbeskrivning
Vi söker just nu en löneadministratör till en tillsvidareanställning hos vår kund.

I denna roll kommer du ansvara för vår kunds interna tjänstemannalöner i systemet Hogia. I rollen som löneadministratör ansvarar du för hela löneprocessen, vilket bland annat innebär framtagande av rapporter och statistik, administration gällande pensioner och försäkringar, friskvård och utlägg. Du säkerställer att arbetet sker i enlighet med företagens rutiner samt lagar och avtal.

Du ansvarar självständigt för bolagets löner och har mycket möjligheter att påverka rollen vad gäller exempelvis effektiviseringar och förbättringar.

Du tillhör HR-avdelningen och rapporterar till HR-chefen.

Vem är du?
Vi söker dig med en grundläggande utbildning inom lön samt några års tidigare erfarenhet av lönehantering där du självständigt ansvarat för hela löneprocessen. Det är meriterande med erfarenhet av Hogia, men inte ett krav.

Som person är du självgående, driven och har förmågan att hantera många olika arbetsuppgifter samtidigt. Du har ett stort intresse för lön och har även lätt att se vad som kan förbättras och effektiviseras. Vidare tycker du om att lösa problem som uppstår och tar ett stort ansvar för ditt arbete.Vi lägger stort vikt vid din personlighet i denna rekrytering.

Du erbjuds
Du erbjuds ett utvecklande arbete med kompetenta medarbetare. Detta är en rekrytering, vilket innebär att du kommer bli anställd direkt hos vår kund.

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Paulina Stjernström på paulina.stjernstrom@jurek.se. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Vi går igenom urvalet och intervjuar löpande till denna tjänst. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Nu söker vi löneadministratörer för kommande konsultuppdrag

Område:
Solna
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Paulina Stjernström
paulina.stjernstrom@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 7 juni . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Driven lönespecialist