Jurek Bemanning

Driven lönekonsult/projektledare till Amesto

Om verksamheten
Amesto AccountHouse etablerades 2004 och är en del av Norska ägda Spabogruppen. De är en av nordens största redovisningsbyråer och har idag ca 170 kvalificerade konsulter anställda i Norden. I Sverige är de idag 24 anställda. Deras målsättning är att vara Sverige och Nordens bästa och mest kvalitativa leverantör av lön- HR och ekonomitjänster för små och medelstora företag. Amesto AccountHouse AB har två år i rad vunnit på Global Payroll Awards.

Arbetsbeskrivning
Arbetet som projektledare/lönekonsult innefattar allt från implementering och uppstart av nya kunder till att självständigt ansvara för hela löneprocessen. Tjänsten innefattar daglig kontakt med våra kunder där du kommer fungera som kontaktperson beträffande förekommande lönerelaterade frågeställningar.

 

 

Vem är du?
Vi söker dig som har minst ett par års erfarenhet av projektledning/implementering och uppstart av nya kunder till att självständigt ansvara för hela löneprocessen. Vidare har du flerårig kompetens i Flex HRM och HogiaLön Plus. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom löneoutsourcing. Din erfarenhet kan grunda sig på dokumenterad erfarenhet. Har du dessutom en kvalificerad yrkesutbildning inom löneadministration är detta meriterande.

 

Som person är du utåtriktad och social och tycker om att ge service. Du är noggrann, strukturerad och har gott ordningssinne. Kvalitet ser du som en självklarhet.

 

Vi har många internationella kunder varav goda kunskaper i engelska är ett krav. 

 

 

Du erbjuds
Ett utvecklande och stimulerande arbete där vi gärna ser att du som person är med och utvecklar vår affär tillsammans med oss. Vi satsar långsiktig på vår personal, vilket genererar karriärmöjligheter för de anställda som önskar gå vidare från en konsultroll till en mer specialiserad roll alternativt chefsroll. Allt i takt med att bolaget växer. Du kommer att arbeta nära trevliga kollegor på ett kontor beläget på Rosenlundsgatan 54 på Södermalm. Detta är en tjänst på heltid och det är en rekrytering vilket betyder att du kommer att bli anställd direkt hos kunden. Vi går igenom ansökningarna och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

 

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se.

 

Ansök på www.jurek.se


Start
Så snart som möjligt 

 

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

 

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

 

 

Kontakt:
Evelina Thimper
evelina.thimper@jurek.se

 

 

 

 

 

 Ansök nu

 

 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Driven lönekonsult/projektledare till Amesto