Jurek Bemanning

Driven lönekonsult till rekrytering

Arbetsbeskrivning
Just nu söker vi lönekonsulter till vår kunds kontor i Infracity och i Solna. I rollen som löneadministratör hos vår kund tillhör du ett team där ni tillsammans ansvarar för olika kunders löneprocesser. Du kommer ha kundansvar och arbeta mycket konsultativt. I rollen som löneadministratör ansvarar du för hela löneprocessen, vilket bland annat innebär framtagande av rapporter och statistik, administration gällande pensioner och försäkringar, friskvård och utlägg. Du säkerställer att arbetet sker i enlighet med företagens rutiner samt lagar och avtal.

 

Du har både interna och externa kontakter i denna roll, då du arbetar i team samtidigt som du har en konsultativ roll mot dina kunder.

 

Detta är en rekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt hos vår kund. Hos vår kund finns det goda möjligheter att växa och utvecklas i din roll som lönekonsult, och du har även möjlighet att bli certifierad lönekonsult.

 

 

Vem är du?
Vi söker dig med en grundläggande utbildning inom lön och minst ett års erfarenhet av lönehantering, med fördel från byrå. Du sätter dig snabbt in i nya lönesystem och har du arbetat med Agda eller Hogia ses det som ett stort plus. Du kan svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

 

Som person är du självgående, ansvarstagande och har förmågan att hantera många olika arbetsuppgifter samtidigt. Du är en lagspelare som arbetar prestigelöst och hjälper till där det behövs samtidigt som du är kundorienterad med ett stort affärsfokus.

 

 

Du erbjuds
Du erbjuds ett utvecklande arbete i ett engagerat team med kompetenta medarbetare. Som lönekonsult hos vår kund får du möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling, bland annat genom deras egen utbildningsakademi. Detta är en platt organisation med högt i tak, där du kan vara med och påverka. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Paulina Stjernström på
paulina.stjernstrom@jurek.se

 

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se

 

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Vi går igenom urvalet och intervjuar löpande till denna tjänst. Välkommen med din ansökan redan idag!

 

 

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Nu söker vi löneadministratörer för kommande konsultuppdrag

 

 

Område:
Solna
Stockholms län

 

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:
Paulina Stjernström

 

 

 

Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Driven lönekonsult till rekrytering