Jurek Bemanning

Driven lönekonsult till rekrytering

Söker du en ny utmaning inom lön och vill arbeta hos ett bolag med högt i tak, där du får vara med och påverka och växa? Då kan detta vara tjänsten för dig! Just nu söker vi för kunds räkning lönekonsulter. Vår kund har kontor i Solna, Upplands Väsby och Uppsala – din placering blir efter behov och önskemål.

Arbetsbeskrivning

I rollen som lönekonsult arbetar du självständigt med- och ansvarar för olika kunders löneprocesser. Detta innebär att hantera hela löneprocessen för dina kunder och innefattar arbetsuppgifter så som framtagande av rapporter och statistik, administration gällande pensioner och försäkringar, friskvård och utlägg. Det är din uppgift att säkerställa att arbetet sker i enlighet med företagens rutiner samt lagar och avtal. Du kommer ha kundansvar och din roll är i högsta grad konsultativ.

Trots att du i rollen arbetar självständigt kommer du tillhöra ett engagerat team och ni arbetar tillsammans för att tillgodose era kunders behov. Detta är en rekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt hos vår kund. Utveckling är något som premieras högt hos denna kund och du har även möjlighet att bli certifierad lönekonsult.

Vem är du?

Personen vi söker till denna roll har en grundläggande utbildning inom lön och har arbetat i minst ett år med lönehantering. Har du tidigare arbetat på byrå ser vi det givetvis som meriterande. Vi tror att du har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya system och har du tidigare arbetat i Agda eller Hogia har du en stor fördel. Du kan svenska och engelska flytande, såväl i tal som skrift.

För att lyckas i rollen krävs det att du är självgående, ansvarstagande och med en förmåga att hantera många olika arbetsuppgifter parallellt. Du är en prestigelös lagspelare som hjälper till där det behövs. Vidare har du alltid kunden i fokus och ser till att de få den absolut bästa servicen.

Du erbjuds

Du erbjuds ett utvecklande och stimulerande arbete i en organisation med högt i tak, där du får vara med och påverka. Ditt team består av kompetenta medarbetare som arbetar tillsammans för att uppnå bästa resultat. Som lönekonsult hos vår kund har du möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling, bland annat genom deras egen utbildningsakademi. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta My Andersson på my.andersson@jurek.se alternativt på 073 745 43 11.

Vi går igenom urvalet och intervjuar löpande till denna tjänst. Välkommen med din ansökan redan idag! Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl.

Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Nu söker vi löneadministratörer för kommande konsultuppdrag

Sökord: Lönekonsult, Löneadministratör, Payroll Specialist, Payroll Consultant, lön, payroll.

 

Område:
Solna
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
My Andersson

 

 Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 8 februari

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Driven lönekonsult till rekrytering