Jurek Bemanning

Driven Junior Controller med intresse för affärsutveckling

Om verksamheten

Är du intresserad av att arbeta med analys, affärsutveckling och projektledning i en koncern vars drivkraft är att utveckla sjukvården i entreprenöriell anda?

GHP är en svensk börsnoterad sjukvårdskoncern som bedriver sjukvård i Norden och Förenade Arabemiraten. Våra kliniker är fokuserade på en enskild patientgrupp vilket leder till högre kvalitet, effektivitet och patientsäkerhet.

GHP Vård och Hälsa är ett nystartat och entreprenöriellt dotterbolag som utgör navet i ett av GHP:s tre affärsområden Vårdsamverkan. Inom Vårdsamverkan sker vårt arbete med att i ett nära samarbete med försäkringsbolag utveckla vården mot en högre effektivitet genom nya vårdkedjor, ny teknik och förebyggande satsningar.

Arbetsbeskrivning

GHP Vård & Hälsa växer och utvecklar många nya projekt och behöver förstärka organisationen med en driven business developer / controller.

Som business developer hos oss får du vara med och utveckla och analysera moderna och innovativa vårdkoncept samtidigt som du får möjlighet att utvecklas professionellt på flera plan.

Vi erbjuder en prestigelös kultur där vi lär av varandra. Vi tror att de bästa lösningarna skapas genom att arbeta i tvärprofessionella team med olika kompetenser och erfarenheter.

Dina arbetsuppgifter avser att arbeta med projektledning, uppbyggnad och utvecklande av analys- och rapporteringsfunktionen samt affärs- och verksamhetsutveckling.  Du tar fram och bistår ledning och beslutsfattare med rapporter och analyser av såväl verksamhet och ekonomi som affärsutveckling.

Du ansvarar även för att:

  • göra ekonomiska och operationella analyser av verksamheten
  • identifiera förändringsmöjligheter och stötta med implementering av dessa
  • ta fram business case och beslutsunderlag
  • stötta övriga personal i olika utvecklingsprojekt
  • göra marknads- och omvärldsanalyser
  • utveckla rapporteringspaket och uppföljning av verksamheten

Du arbetar nära VD och rapporterar direkt till honom.

Vem är du

För att lyckas i rollen tror vi att du är i början av din karriär och är nyutexaminerad alternativt har något års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är utbildad ekonom, civilingenjör, läkare eller likvärdig akademisk utbildning och har mycket goda universitetsbetyg. En hög personlig mognad och att vara förtroendeskapande är viktigt för att bli framgångsrik i rollen.

Du är en analytisk och prestigelös person som är ansvarsfull och resultatinriktad. Du tycker det är roligt att jobba och är initiativtagande och gillar att bidra med konstruktiva idéer.

Du har en förmåga att strukturerat lösa problem, genomföra analyser och kommunicera dina insikter pedagogiskt. Du har goda kunskaper i Microsoft Office och särskilt i Excel.

Arbetet ställer höga krav på din förmåga att arbeta självständigt, din sociala kompetens, flexibilitet och noggrannhet liksom på en mycket hög integritet. Vi förväntar oss att du har gott omdöme, tycker om högt arbetstempo, samt har en god kommunikativ förmåga på svenska i såväl tal som skrift.

Det krävs att du trivs med att ha många kontaktytor då du kommer att arbeta tillsammans med flera personer inom koncernens moderbolag och dotterbolag.

En nyfikenhet och ett intresse av att förbättra hälso- och sjukvården är meriterande.

Ansökan

Då tjänsten ska tillsättas snarast möjligt kommer urvalsprocessen att ske fortlöpande. Ansökan emotses därför snarast möjligt. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Jurek Rekrytering & Bemanning, Marie Källström Tel. 070 751 9343. Skicka din ansökan snarast via vår hemsida: www.jurek.se

Område:
Solna
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Ulriikka Uittomäki
0766-33 14 40

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 oktober . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Driven Junior Controller med intresse för affärsutveckling