Jurek

Driven Executive Assistant till Upsales

Vi växer så det knakar och just nu finns en unik chans att få arbeta i en otroligt spännande roll på Upsales!

 

Arbetsuppgifter

Som Executive Assistant ger du stöd på toppnivå till vår VD men också tillhörande ledningsgrupp. Upsales är ett entreprenöriellt och lönsamt företag med riktigt höga ambitioner. Vi utvecklar en egen mjukvara för sälj, marknad och analys som hjälper kunder att öka sin försäljning.

 

Vi ser gärna att du trivs med att jobba i ett högt tempo och förändringstakt samt med en hög arbetsmoral. Vi har roligt på jobbet och behöver ytterligare en lagspelare med ett positivt förhållningssätt.

 

I rollen som Executive Assistant kommer du att delta och bidra i allt som sker i vår VD:s vardag. Vanligt förekommande uppgifter är:

 

• Mail- och kalenderhantering samt möteskoordinering

• Planera och förbereda möten samt föra anteckningar i olika mötesforum

• Administrativa uppgifter så som resebokningar, kvittoregistrering och andra ad hoc-uppgifter

• Administration av ekonomiska uppgifter

• Stötta i kommunikation med både interna och externa parter

 

Kvalifikationer

På Upsales arbetar vi i högt tempo och du behöver tycka att förändring är roligt. Du samarbetar med många olika kollegor och det är viktigt att du är social och har hög kommunikativ förmåga. Du är skicklig på att prioritera och strukturera arbetsuppgifter samt med kort varsel klarar av att omprioritera. Du förväntas kunna ta egna initiativ och ser behov före alla andra. I den här rollen är det viktigt att ha hög integritet, vara service minded och vara bekväm med att arbeta självständigt. Du som ser möjligheter och lösningar istället för problem kommer att trivas hos oss.

 

Vi tror att du tidigare arbetat i en roll där du assisterat VD och ledningsgrupp. Du talar obehindrat på både svenska och engelska. Utöver detta är det meriterande om du har:

 

• Goda kunskaper i Google Suite, Zoom och ekonomi

• Meriterande om du jobbat i ett mindre bolag / startup bolag

• Tjänsten är ett vikariat om 12 mån med goda chanser till förlängning och med start 4 december eller enligt överenskommelse.

 

I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek och har du frågor om rollen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se

 

Varför du ska välja Upsales, våra highlights:

• Vår kundbas har vuxit med 400% sedan 2019

• Stark tillväxt utan extern finansiering, utan lån och fortsatt majoritetsägd av ledningsgruppen

• 30%+ YoY lönsam tillväxt - sätter tonen för vår kultur och våra kärnvärden

• 1 % for the planet - varje år donerar Upsales 1 % av våra årliga intäkter till Solvatten och One Tree Planted

 

Om Upsales

Upsales grundades 2003 med målet att hjälpa snabbväxande B2B-företag att vinna fler affärer och öka försäljningen. Vi är ett renodlat Software-as-a-Service företag med ett tydligt tillväxtfokus.

 

Idag arbetar vi med kunder i Sverige och Europa, alltifrån start-ups till stora globala säljteam med hundratals säljare, som alla delar vår övertygelse att försäljning är den viktigaste delen för företag som har en ambition att växa. Vår företagskultur genomsyras av en vilja att leverera i världsklass - vi hatar prestige och älskar att få saker att hända. Vi vill attrahera stjärnor som får utrymmet att växa, utmanas och bli bättre varje dag med personligt ansvar.

 

Vi investerar mycket tid och pengar i utbildning, personlig utveckling och coaching för att ta bolaget till nya nivåer varje dag. Vi är ett team om 70 65 personer på våra kontor i Stockholm, Linköping och Skopje.

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 2 november

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Driven Executive Assistant till Upsales