Jurek Bemanning

Driven ekonom till expansiva LRF Konsults huvudkontor

Om verksamheten

LRF Konsult är Sveriges största rådgivnings- och redovisningsföretag med 75 000 småföretagarkunder och 1 400 medarbetare på mer än 130 orter. Vi är specialiserade på småföretagarnas villkor. Vår rådgivning och unika branschdata ger bästa förutsättningar för företag att utvecklas.

 

Vi erbjuder branschspecifik rådgivning inom ekonomi, skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling, som ger affärsnytta för småföretagare. LRF Konsult är det personliga alternativet för alla småföretagare. Vi erbjuder den stora organisationens erfarenheter och resurser i kombination med lokal närvaro och förståelsen för företagen

 

Just nu stärker vi upp ekonomiavdelningen på huvudkontoret i Stockholm och söker därför en duktig redovisningsekonom som vill tillhöra vårt trevliga team och arbeta i ett bolag med bra värderingar.

 

 

Arbetsbeskrivning

I din roll som Redovisningsekonom kommer du att arbeta nära redovisningsansvarig med bokslut och koncernredovisning.  Du kommer även ingå i ett team om 5 personer där fokus ligger på samarbete och där det därför är av vikt att du uppskattar att arbeta med varierade arbetsuppgifter, både högt och lågt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bl.a. bestå av:

 

  • Löpande redovisning både i moderbolaget och LRF Konsult
  • Behjälplig med koncernredovisning
  • Avstämning av balanskonton
  • Ansvara för klientmedelskonton
  • Momsdeklarationer
  • Sätta upp och stötta redovisningen vid förvärv av bolag
  • Hantera utländsk valuta

 

Vem är du?

Vi söker dig med relevant utbildning, som har arbetat som redovisningsekonom i minst 3 år och med ett starkt intresse och gärna erfarenhet av koncernredovisning.

 

Du är en duktig redovisningsekonom som tycker om att lära dig nytt och har ett eget driv. Det är även av vikt att du är förändringsbenägen då du kommer att vara en viktig del i vår spännande resa där vi tillsammans ska utveckla projekt och processer med kvalitet och noggrannhet.

 

Är du dessutom en glad och positiv person med energi och god förståelse för affären så kommer du passa bra hos oss.

 

 

Du erbjuds

LRF Konsult präglas av ett stort engagemang och affärsmässighet och kan erbjuda utvecklingsmöjligheter i en positiv företagskultur.

 

I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på tel.nr 070-751 93 43 alt. e-post marie.kallstrom@jurek.se

Ansök på www.jurek.se

Välkommen in med din ansökan!

 

 

Område:

Stockholm

Stockholms län

 

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:

Marie Källström

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 13 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 13 februari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Driven ekonom till expansiva LRF Konsults huvudkontor