Jurek

Driven Controller till Ikano Bostad

Vi på Ikano Bostad söker en driven controller som vill vara med och stötta och utveckla verksamheten med placering i Malmö eller Sundbyberg. Placeringsort kommer att avgöras utifrån vald kandidats intresse. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt.

 

 

Arbetsbeskrivning

Som Controller inom Bostadsutveckling ingår du i det vi kallar affärsstöd. Affärsstöd stöttar resten av verksamheten och du kommer att stötta Bostadsutvecklingschefen för Malmö/Lund/Göteborg och dennes personal. Du rapporterar till Business controller som ansvarar övergripande för controllingen på Bostadsutveckling. I gruppen ingår ytterligare två controllers. Oavsett placering kommer det innebära resor mellan Sundbyberg, Malmö och Göteborg.

 

Dina uppgifter består bland annat av:

- Uppföljning och analys av enskilda bostadsprojekt och bostadsområden (nyproduktion av bostadsrätter och hyresrätter med tyngdpunkt på bostadsrätter)

- Rapportering och analys av resultat

- Stötta bostadsutvecklingschef, regionchef, projektledningschef och projektansvariga - Beroende på senioratet, även vara medlem i ledningsgrupp för affärsområdet och diverse beslutsform

- Vara bollplank i ekonomiska frågor och ekonomiuppföljning

- Agera länk mellan organisationen och ekonomiavdelningen

- Budget/prognos- och rapporteringsarbete

- Delta i implementering av BI system

 

 

Vem är du?

Vi söker en person med följande kompetenser och erfarenheter:

- Civilekonom eller motsvarande med minst tre års erfarenhet av controlling

- Gärna erfarenhet från arbete med bostadsutveckling

- Du behärskar Officepaketet väl, med tonvikt på Excel

- Intresse för digitalisering ser vi som positivt. Vi är i fasen att implementera ett nytt BI-system.

 

Som person är du organiserad, noggrann, nyfiken, driven och utvecklingsorienterad. Du har ett analytiskt intresse, är jordnära och prestigelös. Du är dedikerad, öppen och är beredd att hjälpa till där det behövs.

 

Ikano Bostad vill gärna ha en mångsidig kompetensförsörjning och välkomnar därför sökanden som kompletterar företaget med avseende på jämställdhet och mångfald. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

 

 

Vi erbjuder

Hos oss får du arbeta självständigt och chansen att växa och utvecklas i din roll. På Ikano Bostad har vi en varm och öppen kultur där vi bryr oss om varandra, inspirerar varandra och sätter stort fokus på att leva våra värderingar. Vi arbetar långsiktigt och alla är delaktiga i att driva utvecklingen av vår verksamhet. Vi har en arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utveckla både oss själva och sättet vi jobbar på. Tillsammans kan vi åstadkomma någonting ännu bättre!

 

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Jurek. Har du frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Sjöström, malin.sjostrom@jurek.se

 

Varmt välkommen med din ansökan via Jureks hemsida www.jurek.se Vi tar inte emot ansökningar via mail.

 

 

Om Ikano Bostad

Ikano Bostad erbjuder kvadratsmarta, funktionella, hållbara och prisvärda bostäder för människor i livets alla faser. Vi bidrar till hållbara bostadsområden och stadsdelar i städer där Sverige växer. Våra värderingar är viktiga för oss: att som företag våga gå vår egen väg, arbeta tillsammans samt vägledas av sunt förnuft och enkelhet. Ikano Bostad ingår i Ikano, en internationell företagsgrupp som startades av IKEA:s grundare. Vår vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag.

 

Sökord: Controller, Business Controller, Fastighet, Fastighetsbranschen, Brf, Bostadsrättsföreningar, Bostadsutveckling, Excel.

 

Område: Sundbyberg

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Sundbyberg . Publicerat : 26 april

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Driven Controller till Ikano Bostad