Jurek Bemanning

Driven administratör till internationellt modebolag

Vi söker efter en systemadministratör inom sociala medier som ska arbeta hos vår kund inom modebranschen. Är du en driven person som lätt får saker hur händerna och älskar att kommunicera med andra människor? Är du systemintresserad och är nyfiken på sociala medier?

Då kanske detta kan vara något för dig!

Arbetsuppgifter
Teamet arbetar i Software as a service (SaaS) där publicering och hantering i de större sociala kanalerna behandlas. Din roll i teamet innebär främst koordinering och hantering av förfrågningar och frågor och då fungera som en 1st line support mot användare och intressenter.

 

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

  • Supportera och agera bollplank mot intressenter och kunder
  • Hantera enklare förfrågningar gälande systemet och applikationen och fundera som en 1st line support
  • Vidarebefordra frågor av mer komplicerande karaktär till leverantören av SaaS
  • Identifiera och definiera intressenters behov och efterfrågan
  • Kommunicera ändringar i applikationen mot användare och intressenter

 

Vem är du:
Vi söker en driven doer som trivs att arbeta i ett högt tempo med många olika arbetsuppgifter parallellt. Du har tidigare erfarenhet av service och om du tidigare arbetat med system som hanterat sociala medier är detta mycket meriterande. Du har tidigare kommunicerat med intressenter och kunder.

För att lyckas i denna roll ser vi att du är en problemlösare som har lätt att kommunicera med olika typer av människor, både på svenska och engelska. Du har lätt att förstå olika system och har ett intresse för sociala medier, system och web.

 

Du erbjuds
Detta är att konsultuppdrag på heltid hos vår kund som är ledande inom modebranschen och sitter i fina lokaler i Marievik. Du kommer vara anställd hos Jurek rekrytering och bemanning men arbeta ute hos vår kund.

Uppdraget planerar att starta den 2 september och fortlöpa fram till årsskiftet.

Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Evelina Thimper på eveliona.thimper@jurek.se.


 

Om Jurek
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Evelina Thimper
evelina.thimper@jurek.se

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 2 september . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 2 augusti

Kategorier : Kundservice


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Driven administratör till internationellt modebolag