Jurek

Driven Account Manager till Jurek Stockholm

Vill du arbeta i ett företag med en stark entreprenörsanda? Trivs du i en företagskultur som kännetecknas av högt i tak, engagemang, affärsfokus och en tempofylld arbetsmiljö? Då kan denna roll som Account Manager till vårt Stockholmskontor vara en "Perfect Match!


Arbetsbeskrivning

I rollen som Account Manager på Jurek kommer du att ansvara för din egen kundstock och budget. Du kommer att arbeta med komplex försäljning och driva ett självständigt försäljningsarbete där du prospekterar, säljer in våra bemannings och rekryteringstjänster, bygger upp långsiktiga kundrelationer och utvecklar ett nära samarbete med våra kunder i regionen. I tjänsten ingår både nyförsäljning samt bearbetning av befintliga kunder.

Du kommer att arbeta branschoberoende och göra affärer tillsammans med beslutsfattare på olika chefsnivåer – främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Du kommer att arbeta nära övriga säljavdelningen samt ha ett nära samarbete med konsultchefer och rekryteringskonsulter då vi tillsammans bildar ett oslagbart team. Vi ställer höga krav på aktivitetsnivå och har kontinuerligt individuella och gemensamma tävlingar för att nå våra mål.


Vem är du?

Vi söker dig som har ett par års framgångsrik erfarenhet av tjänsteförsäljning. Har du en relevant eftergymnasial utbildning eller idrottat på hög nivå så är det meriterande men inget krav. Vidare så har du en hög ambitionsnivå och ett starkt driv och trivs med att arbeta målfokuserat samt har rätt attityd och en stark vilja att utvecklas tillsammans med oss!

För att lyckas i rollen som kundansvarig säljare krävs det har du har resultatfokus och är en kommunikativ relationsbyggare, en "people-person" som är prestigelös och närvarande. Du har en hög social kompetens och drivs av att arbeta med människor samtidigt som du har ett starkt intresse för affärer. Du är en person som tar ansvar för ditt arbete, har personlig integritet och är inte rädd för att kavla upp ärmarna och hugga i där det behövs. Vidare är du lösningsorienterad, snabbtänkt och har förmåga att arbeta i en föränderlig miljö. Vi ser gärna att du:

• Har stor egen drivkraft och ett långsiktigt strukturerat arbetssätt.
• Är orädd för att använda telefonen och kontakta nya personer.
• Arbetat med Office-paketet och är van att arbeta strukturerat i CRM-system.
• Arbetar med målmedvetenhet mot högt uppsatta mål.


Du erbjuds:

Vi erbjuder ett mycket stimulerande säljjobb med goda förtjänstmöjligheter i ett av marknadens bästa säljteam. Vi präglas av en företagskultur med högt i tak, hög ambitionsnivå och en lekfull arbetsmiljö mitt i city. Du kommer att jobba med kompetenta och drivna arbetskollegor som brinner för att skapa The Perfect Match för våra kunder och kandidater. Tjänsten är placerad i nyrenoverade och trevliga lokaler på Biblioteksgatan i centrala Stockholm. Du erbjuds en bra fast marknadsmässig lön med ett mycket attraktivt provisionssystem. Har du viljan att lyckas kommer du att kunna gå långt inom företaget!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Internal Recruiter & HR Coordinator Niklas Westberg på niklas.westberg@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning AB utsågs nyligen till DI-gasell för sjätte året i rad. Med detta tar vi sikte på att fortsätta vår framgångsrika utveckling och behöver nu utöka med en AM till vårt Stockholmskontor. Teamet består av åtta kollegor och du rapporterar till Sales Manager Stockholm.

Sedan starten år 2006 har vi expanderat varje år och vår ambition är att behålla samma tillväxt även i framtiden. Vi erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Vill du vara med på vår framgångsrika resa?
 
Sökord: Säljare, Account Manager, Rekrytering, Bemanning, Kundansvarig
 
Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Niklas Westberg
niklas.westberg@jurek.seAnsök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 24 januari

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Driven Account Manager till Jurek Stockholm