Jurek

Driven Account Manager New Sales till Jurek

Nu söker vi i Region Stockholm en driven Account Manager inom New Sales!

 

Du kanske har hört talas om Jurek Recruitment & Consulting? Kanske har du lärt känna vår entreprenörsdrivna VD och grundare Shervin Razani i Draknästet?

 

Vill du arbeta i ett företag med en stark entreprenörsanda? Trivs du i en företagskultur som kännetecknas av högt i tak, engagemang, affärsfokus och en tempofylld arbetsmiljö? Då kan denna roll som Account Manager inom New Sales vara en "Perfect Match" för dig!

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som Account Manager inom New Sales på Jurek kommer du att ansvara för din egen kundstock och budget. Du säljer våra konsult- och rekryteringstjänster och kommer att arbeta branschoberoende och göra affärer tillsammans med beslutsfattare på olika chefsnivåer – främst inom juridik, ekonomi, HR, och administration. Du bedriver ditt försäljningsarbete självständigt, både gällande nyförsäljning genom att bearbeta kunder som finns i vårt CRM system och att prospektera nya företag som vi borde uppsöka.

 

Du kommer att arbeta nära övriga säljavdelningen samt ha ett nära samarbete med konsultcheferna och rekryteringskonsulter då vi tillsammans bildar ett oslagbart team. Vi ställer höga krav på aktivitetsnivå och har kontinuerligt individuella och gemensamma tävlingar för att nå våra mål. Du kommer att få mycket individuellt stöd av försäljningschefen för att komma i gång med dina möten och affärer.

 

Vem är du?

Vi söker dig som är i början utav din karriär, kanske har du precis avslutat en relevant utbildning inom försäljning eller ekonomi och/eller arbetat som innesäljare/bokare på ett företag med tjänsteförsäljning.

 

Du ser chansen att komma in i ett expanderande företag där du steg för steg lär dig kedjan inom försäljning i praktiken och utvidgar ditt kontaktnät genom att boka spännande möten hos kunder. Du är en riktig "hunter" och låter dig inte nedslås utav ett "nej" på telefon, utan ser snarare detta som motivation. Det är viktigt att du är prestigelös och har rätt attityd samt att du förstår värdet av din roll i försäljningskedjan.

 

För att lyckas i rollen krävs det att du är tävlingsorienterad, brinner för service och mötet med människor. Du är en driven och nätverkande person som är lätt att tycka om, är nyfiken, intresserad och värdesätter relationer med kunder och kollegor. Du inser att kundmöten är grunden till affärer samt värdet av att lyssna och göra en ordentlig behovsanalys med det personliga mötet i fokus. Du känns motiverad och drivs av att utveckla kunder och få affären att växa samtidigt som du värdesätter vikten av att ha kul på jobbet.

 

Vi ser gärna att du:

• Har stor egen drivkraft och ett långsiktigt strukturerat arbetssätt

• Har en hög social kompetens och förmåga att skapa förtroende

• Arbetar med målmedvetenhet mot högt uppsatta mål

• Gillar utmaningar och trivs med att arbeta i en snabb, föränderlig miljö

 

"Hälsning från din blivande chef"

Vad har precis alla företag gemensamt, jo att de vill sälja något. Att tidigt i karriären lära sig försäljning är en fantastisk möjlighet och ovärderlig investering för framtiden. Att dessutom sälja en tjänst som innebär att du lär känna svenskt näringsliv och får ökad förståelse för hur olika branscher och organisationer fungerar är en otrolig USP för denna roll.

 

Jag heter Sofia och tillsammans med ett seniort team om ca 10 säljare blir vi dina närmsta kollegor. Kan garantera att här finns både kunskap och gemenskap, som kommer bidra till att du kommer bli en vass säljare inom snar framtid om ambition finns!

 

Känner mig trygg med att säga att detta är ett av de bästa jobben att inleda en karriär med, är själv så tacksam att jag tog en liknande roll tidigt i mitt arbetsliv, värdefull kunskap och erfarenhet för framtiden för den som är hungrig. Med inställningen "hur kan jag hjälpa dig" så blir säljyrket både meningsfullt och utmanande, samt aldrig tråkigt. Välkommen med din ansökan till en utvecklande och givande roll!

 

Du erbjuds:

Vi erbjuder ett mycket stimulerande säljjobb med goda förtjänstmöjligheter i ett av marknadens bästa säljteam. Tack vare en väl utformad onboarding samt vår framgångsmodell "Jurek way of selling" kommer du både få kunskap och verktyg för att bli en duktig säljare.

 

Vi präglas av en inkluderande företagskultur som präglas av driv, kvalitet, engagemang, kundfokus och inte minst arbetsglädje. Hos oss får du utvecklas i en expansiv miljö i en koncern med stark entreprenörsanda och inte minst sitta på ett av Stockholms finaste kontor på Biblioteksgatan 11, ett stenkast från Stureplan.

 

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Försäljningschef Sofia Fridell på sofia.fridell@jurek.se alt Sara Molin på sara.molin@jurek.se Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Om verksamheten

Jurek AB utsågs år 2019 till DI-gasell för sjätte året i rad. Med detta tar vi sikte på att fortsätta vår framgångsrika utveckling och vill nu utöka vårt team med en Account Manager inom New Sales till vårt Stockholmskontor. Du rapporterar till Försäljningschef.

 

Sedan starten år 2006 har vi varje år expanderat och vår ambition är att behålla tillväxt även i framtiden. Vi erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster och rekryterar samt hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens inom våra affärsområden. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Vi är idag ca 60 medarbetare internt och har 250 konsulter.

 

 

 

 

Område

Stockholm

Anställning

Tills vidare

Omfattning

Heltid

 

 Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 24 juni


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Driven Account Manager New Sales till Jurek