Jurek

DLA Piper söker HR Generalist

Vill du arbeta med HR i en internationell miljö på en av Nordens största globala advokatbyråer? Brinner du för rekrytering, Employer Branding och kompetensutveckling? Då kan det finnas en möjlighet för dig här!

I rollen som HR Generalist hos Advokatbyrån DLA Piper kommer att ingå i ett HR team med en HR Chef och en HR Koordinator. I rollen kommer du arbeta brett med frågor och processer inom HR i nära samarbete med ditt HR team.


Ditt primära fokus i rollen kommer att vara;

Kompetensförsörjning och rekrytering
Onboarding/introduktion av nya medarbetare
Kompetensutveckling/utbildningsfrågor

Du arbetar på ett proaktivt tillvägagångssätt, utvecklar och förbättrar rutiner och processer inom dessa områden. Rollen är en god mix av dagligt operativt arbete och strategiskt arbete. Du kommer också få utrymmet att i det strategiska arbetet vara med och utveckla övriga HR-processer i enlighet med DLA Pipers internationella och nordiska strategi.


Vem är du?

Vi söker dig som har en högskoleutbildning från personalvetarprogrammet eller motsvarande utbildning. Vi ser även att du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna med erfarenhet från konsultbranschen, eller annan liknande snabbrörlig bransch, samt med ett genuint intresse för verksamheten. Då du arbetar i en internationell miljö tillsammans med DLA Pipers övriga kontor runt om i världen är det viktigt att du, utöver svenska, också har en god förmåga att uttrycka dig på engelska i tal och skrift då de verkar in en internationell miljö.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som kännetecknas av din förmåga att skapa förtroende och bygga relationer, se möjligheter och skapa lösningar. Du är prestigelös och trivs med att arbeta i team och tycker om att utveckla och bibehålla personliga relationer. Du är trygg i dig själv, tycker om att ta ansvar och egna initiativ samt är van vid att hantera flera arbetsuppgifter parallellt.


Du erbjuds

Möjlighet till ett fritt, självständigt och ansvarsfullt arbete med utvecklingsmöjligheter. Du kommer att jobba i en organisation med mycket ambitiösa och engagerade kollegor i en internationell miljö. Du kommer att ha din arbetsplats på DLA Pipers huvudkontor i centrala Stockholm. Idag sitter de på Kungsgatan nära Stureplan men kommer i höst att flytta till nya lokaler i Sergelhuset vid Sergels torg. De har många trevliga sociala aktiviteter på advokatbyrån som du gärna får delta i som t ex yoga, träningspass på lunchen med löpcoach, fredagsfrukost och after work.


Ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning, med 6 månaders provanställning, på heltid med start enligt överenskommelse. Har du frågor kring rollen kontakta cecilia.hasslev.billing@jurek.se, 0733-41 41 98. Låter detta som något för dig? Ansök då redan idag, då urval och intervjuer sker löpande.


Om verksamheten

DLA Piper är en av världens största advokatbyråer och den största byrån på den nordiska marknaden, med kontor i över 40 länder i Amerika, Europa, Mellanöstern, Afrika, Asien och Oceanien. Vi är specialister inom affärsjuridikens alla områden och vi har många av världens ledande bolag som klienter. På vårt Stockholmskontor är vi ca 170 medarbetare. Läs gärna mer om hur det är att arbeta hos oss på https://karriar.dlapiper.se/

Advokatfirma DLA Piper Sweden KB is part of DLA Piper, a global law firm operating through various separate and distinct legal entities Further information can be found at www.dlapiper.com.

  
Sökord: HR, HR generalist, Rekrytering, Learning, Utbildning

Område: Stockholm
Anställning: Tillsvidare
Omfattning: HeltidAnsök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 26 mars

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb DLA Piper söker HR Generalist