Jurek

Djurälskande lönespecialist sökes till AniCura

Brinner du för löneadministration och känner att det är dags för en ny utmaning? Lockas du av att tillhöra ett sammansvetsat team av kompetenta och härliga lönekollegor där du får vara med och utveckla en redan modern löneavdelning? Är samarbete, service och engagemang ledord för dig? Har du dessutom en förkärlek för djur? Då borde du läsa vidare om rollen som lönespecialist hos AniCura!

 

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som lönespecialist hos AniCura tillhör du HR-avdelningen och ingår i ett team om totalt fyra lönekollegor och en Lönechef. Tillsammans ansvarar ni för lönerna för AniCuras kliniker och djursjukhus ute i landet. Ni arbetar tätt tillsammans, men du kommer också självständigt driva löneprocessen, från start till slut, för dina verksamheter.

 

Då AniCura är inne i en fortsatt stark tillväxtfas är det mycket välkommet om du har tidigare erfarenhet av verksamhetsutveckling och förändringsarbete för att vara med och utveckla rutiner och processer samt sätta struktur för att skapa en än mer modern och digital löneavdelning. I takt med detta ställs det också högre kunskap på de internationella regelverken kring lön varför vi ser denna erfarenhet och kunskap som en mycket god merit.

 

 

Vem är du?

Personen vi söker till denna roll har flerårig erfarenhet av löneadministration och är trygg och självständig i hela löneprocessen. I grunden har du sannolikt en eftergymnasial utbildning inom lön, alternativt motsvarande förvärvat genom arbetslivserfarenhet. Det är en viktig merit om du tidigare har arbetat med och känner dig bekväm att självständigt arbeta i Hogia Plus och finns erfarenhet av Quinyx och/eller WorkDay är det också bra. Du gillar att ta ägarskap över ditt arbete och trivs bra i samarbeten och nära insyn i de bolag du arbetar med.

 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som vill vara med på en fortsatt spännande resa där du får vara med och utveckla hur AniCura arbetar med lön. Vidare ser vi att du:

 

• Har en god samarbetsförmåga – du trivs av att arbeta i team och är lika serviceinriktad gentemot dina närmsta kollegor som de i andra delar av företaget

• Är noggrann och metodisk i ditt arbetssätt – du har en förståelse för vikten att kvalitetssäkra ditt arbete

• Lockas av ett växande bolag och tycker det är spännande att vara med och utveckla rutiner och processer

 

 

Du erbjuds

Du erbjuds en viktig roll i ett sammansvetsat team av lönekollegor som verkligen bryr sig om varandra. Här hjälps man åt för att uppnå goda resultat. Om du vill vara en del av en löneavdelning i en förändringsresa med ett fortsatt fokus på digital utveckling – då kommer du trivas hos AniCura. Tjänsten är placerad på AniCuras huvudkontor i Danderyd (Mörby), där det finns tillgång till både gym och lunchrestaurang, tillsvidare arbetar vi remote och vi följer direktiv och restriktioner kontinuerligt. Har du hund är den självklart välkommen in till kontoret de dagar du är där.

 

 

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar AniCura med Jurek Business Support. Vid frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Susanne Waering på susanne.waering@jurek.se. Urval och intervjuer hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Om detta låter som din nästa utmaning tveka inte utan sök direkt.

 

 

Om AniCura

AniCura är ett av Europas ledande företag inom högkvalitativ djursjukvård för sällskapsdjur. Inom AniCura erbjuds ett stort utbud av medicinska och kirurgiska tjänster. Detta innefattar alltifrån förebyggande vård och bassjukvård, till avancerad diagnostik, invärtesmedicin, intensivvård, kirurgi och ortopedi. Vi erbjuder även rehabilitering, sjukgymnastik och kostrådgivning samt utvald djurmat och vårdprodukter.

 

AniCura erbjuder modern och högkvalitativ djursjukvård på 350 orter i Europa och skapar trygghet för djurägare genom hög tillgänglighet och patientsäkerhet. Våra 7500 medarbetare tar varje år hand om fler än 3 miljoner patienter. AniCura är en erkänd utbildnings- och remissinstans.

 

AniCuras ambition är att erbjuda högsta möjliga veterinärmedicinska kvalitet. Vi bedriver ett omfattande arbete för att utveckla den medicinska kvaliteten inom djursjukvården samt investerar långsiktigt i vidareutbildningar, forskning och medicinsk utrustning.

 

sökord: lönespecialist, löneadministratör, payroll

 

Område: Danderyd

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Danderyd . Publicerat : 5 oktober

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Djurälskande lönespecialist sökes till AniCura