Jurek

Division Controller Test Equipment i Linköping

Är du en driven och noggrann controller, med vilja att utvecklas inom ekonomistyrning och affärsprocesser? Söker du nya utmaningar och vill bidra med din kunskap i en global organisation med kontor i Linköping? Då kan detta vara en spännande möjlighet för dig!

 

Detta är ett konsultuppdrag där du anställs som konsult av Jurek Talents. Du erbjuds ett stimulerande och utvecklande uppdrag i en spännande och global organisation med start i 15/4 -24 eller enligt överenskommelse. 

 

Som konsult hos oss på Jurek är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper.

 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

 

Arbetsbeskrivning

Som controller kommer du arbeta riktat mot en Division. Varje enhet har eget resultatansvar och arbetet som controller innebär att följa verksamheten och dess affärer för ständig kontroll över hur dessa utvecklas.

 

Du kommer arbeta i nära kontakt med Divisionens chefer för att på bästa sätt kunna stötta dem i ekonomiska frågor och beslut för att på så sätt bidra till lönsamheten, du blir också medlem i Divisionens ledningsgrupp.

 

Arbetet innebär att:

- Vara ett stöd i ekonomisk uppföljning, bokslut, budget och prognos.

- Ansvara för att driva analyser av varje enhets resultatutveckling och därigenom skapa underlag för förbättringar och säkring av uppsatta mål.

- Bidra med att utveckla verksamhetens lönsamhetstänk och öka förståelsen för de inbyggda affärsmekanismerna i ofta relativt komplexa flöden.

 

Vår kund arbetar långsiktigt med att utveckla deras controllerförmåga, kontinuerligt lyfta deras affärsmässighet samt stöd till verksamheten. Då kundföretaget finns på flera orter kan resor inom Sverige förkomma.

 

Om dig

För att lyckas i rollen som controller söker vi dig som:

- Har utbildning som civilekonom eller har motsvarande utbildning/kvalifikationer samt har ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

- Behärskar engelska i tal och skrift.

- Trivs i en affärsorienterad miljö där du aktivt bidrar med en hög servicenivå.

- Är duktig på att strukturera och prioritera dina arbetsuppgifter

- Har lätt för att samarbeta med andra.

- Är initiativrik och har ett driv och en vilja att utvecklas inom ekonomistyrning och affärsprocesser.

 

Det är även meriterande om du har erfarenhet av ekonomisystemet Agresso, Mercur och IFS samt har goda kunskaper i Excel. Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt gällande bestämmelser för säkerhetsskydd.

 

Du erbjuds

Uppdraget pågår t om 30/04-25 med start i april -24. Tjänsten är heltid och arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid.

 

Din ansökan

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström på hanna.brostrom@jurek.se

 

Om Jurek

Jurek Recruitment & Consulting är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

 

Område

Linköping

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Linköping . Publicerat : 25 mars

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Division Controller Test Equipment i Linköping