Jurek Bemanning

Digital Marknadsförare till Liber

Vi söker en engagerad digital marknadsförare till Liber med stort intresse och passion för utbildningsområdet.


Huvudsakliga arbetsuppgifter
Utifrån den strategiska marknadsplanen är du delaktig i att ta fram de taktiska- och digitala aktivitetsplanerna som stöttar prioriterade segment i samarbete med marknadschefen och övriga kollegor. Du producerar nyhetsbrev, koordinerar och genomför olika digitala marknadsaktiviteter, kampanjer, annonser och event. Du producerar enklare grafiskt material och i din roll ingår även att skriva texter samt löpande publicering. I tjänsten ingår även löpande kommunikation i sociala medier samt övriga administrativa aktiviteter och uppgifter inom Commercial.


Erfarenhet
Du ska ha en relevant eftergymnasial utbildning inom marknadsföring och ca 3 års erfarenhet från liknande roll där du arbetat med digitala medier och Content Marketing. Vi ser också att du har arbetat i något crm- och publiceringsverktyg. Det är viktigt att du är en god skribent och har erfarenhet av Illustrator, Photoshop, InDesign och gärna något filmverktyg. Du bör ha en mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga och kunna hålla ihop många olika delar i en aktivitet.


Din profil
Som person är du strukturerad, noggrann och effektiv. Du är självgående, nyfiken, drivande, flexibel och är inte rädd för förändringar. Vi erbjuder dig en unik möjlighet att få arbeta med ett gäng ambitiösa, roliga och driftiga kollegor i ett spännande företag i förändring.

Liber är ett av Sveriges ledande förlag. Genom samarbete med de främsta forskarna och författarna erbjuder vi läromedel, kurslitteratur och managementlitteratur av hög kvalitet. Med målet att alla ska lyckas med sina studier står vi för kunskap som gör skillnad – genom hela livet. Liber grundades redan 1897 och har idag en omsättning på 353 miljoner kronor och ca 105 medarbetare. Huvudkontoret ligger i Solna på Råsundavägen 12.
www.liber.se

Vi samarbetar med Jurek marknad och kommunikation i denna rekrytering. För ytterligare information om tjänsten kontakta Jurek/Sense Talents, Lotta Köhler e-post lotta.kohler@jurek.se – Välkommen med din ansökan.


Område:

Sundbyberg
Stockholms län

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Lotta Köhler


Ansök nu


 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Sundbyberg . Publicerat : 3 juli

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Digital Marknadsförare till Liber