Jurek Bemanning

Diamond Power söker Administratör till bred roll inom bolaget

Söker du en roll där dina arbetsuppgifter sprider sig över flera arbetsområden och du kan vara med och påverka? Läs då gärna vidare!

Arbetsbeskrivning

I rollen som administratör kommer du att jobba mycket brett och med eget ansvar för alla typer av administrativa uppgifter. Du kommer att vara spindeln i nätet och den alla tänker på att fråga då man behöver hjälp med allt från stort till smått! Vi söker därför dig som trivs med att ha varierande arbetsuppgifter då din roll kommer sträcka sig över flera yrkesområdena - Kontorsansvarig, Kvalitetskoordinator och Ekonomi (behjälplig med lättare ekonomi som viss fakturering, kundreskontra & leverantörsreskontra).


Exempel på övriga arbetsuppgifter

Registrera och uppdatera dokument i vårt kvalitetssystem.
Förbereda möten och skriva protokoll.
Ta emot inkommande samtal, ansvara för telefonväxeln
Inköp av kontorsmaterial och marknadsmaterial
Ansvara för avtal med externa samarbetspartners gällande tex leasingbilar, datorer och telefonabonnemang.
Administrera semester och frånvaro
Boka och förbereda möten, boka hotellrum, resor.
Hålla snyggt på kontoret, i kök och i övriga mötesrum
Skicka offerter
Registrera och uppdatera SSG certifikat.
Kontaktperson gentemot vår fastighetsägare
Inköp av löpande tjänster till bolaget, t.ex. vaktmästeritjänster
Registrering av leverantörsfakturor
Viss fakturering
Arkivering
Hantera post


Vem är du?

Du har gymnasieutbildning och ett par års arbetserfarenhet av kontorsadministration och vet vad som krävs för att strukturera upp ett kontor och allt som hör där till. Du brinner för just administration och trivs med att strukturera, koordinera och planera. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från ISO-certifierade företag. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift och har goda kunskaper i Office-paketet.

Som person söker vi dig som brinner för att ge bra service, ser vad som behöver göras och hugger i där det behövs. Du har god samarbetsförmåga, är positiv, social. Vidare är ansvarsfull, flexibel, noggrann och seriös i det du tar dig för. Slutligen har du en härlig inställning, är prestigelös och skinn på näsan med en touch av ödmjukhet.


Du erbjuds

En varierande och spännande roll på det lilla bolag som ändå är internationellt. Kontoret är beläget i fina och trevliga lokaler i Edsberg (parkering ingår). I denna rekrytering samarbetar Diamond Power med Jurek Rekrytering & Bemanning. Är du intresserad så är du välkommen att söka genom att skicka in ditt CV och du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se.  

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Monia Letmark på monia.letmark@jurek.se. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Varmt välkommen med din ansökan!


Om verksamheten

Diamond Power är ledande tillverkare av rengöringsutrustning för olika typer av energipannor. I Skutskär tillverkas produkter för massa o pappersindustrin såsom pneumatisk rengöringsutrustning för sodapannor och avancerad kamerautrustning för processövervakning i industrin. Vi har nyligen expanderat verkstaden med ny utrustning för rörtillverkning och samtidigt centraliserat vårt reservdelslager för sotblåsare till Skutskär. Diamond Power har över 100 års erfarenhet och är välkända runt om i världen. Slutligen har vi nyligen också flyttat in till nya, fräscha och luftiga lokaler i Edsberg.
 

Område:

Sollentuna
Stockholms län

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Monia LetmarkAnsök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 17 maj . Arbetsort : Sollentuna . Publicerat : 17 april

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Diamond Power söker Administratör till bred roll inom bolaget