Jurek

Dealer Network Specialist till Motorrad – en del av BMW Group

Vi söker nu en Dealer Network Specialist till en av världens mest ledande tillverkare av bilar och motorcyklar – BMW Group. Alla som arbetar inom BMW Group är stolta över att kunna leverera bilar, motorcyklar, finansiella tjänster och kundupplevelser med högsta kvalitet. Kunder över hela världen är stolta över att köra en BMW. Vill du också vara stolt? Dela din passion för affärsprojekt och kundnöjdhet!

 

Om rollen och dina ansvarsområden

Hos Motorrad arbetar ett familjärt team som har en stor passion för motorcyklar. Har du ett stort intresse för området och brinner för utvecklingsprocesser, så är detta tjänsten för dig! Några av dina ansvarsområden kommer att vara följande:

 

• Supportera återförsäljare vidrörande processer som nyetableringar och renoveringar i regionen

• Ansvarig för projekt och processer (ex. Retail Standard Audit) tillsammans med återförsäljare

• Analys, uppföljning och rapportering gällande kundnöjdhet

• Fungera som support för kollegor på både motorcykel- och bilsidan

• Ansvarig för utveckling och etableringar internt

• Arbeta löpande med administrationen kring återförsäljarutbildningar, bonusområden, kontrakt och bankgarantier

• Ansvara för uthyrningsprojekt (ex. Rent-a-Ride) gällande motorcyklar och bilar i regionen

• Marknadanalys i regionen (Sverige, Norge, Danmark & Finland)

• Vara kontaktperson och ansvarig för Motorrad i vårt samarbete med CiC (Customer Interaction Center)

 

Om dig vi söker

För att lyckas i denna roll ser vi att du är van vid att arbeta i en projektledande roll i ett högt tempo. Det är en fördel om du har arbetat med ett premiumvarumärke hos ett internationellt bolag tidigare.

 

Du är nyfiken, öppen och prestigelös samt har god kommunikativ förmåga. Du bör även vara analytisk och ha ett gott affärssinne eftersom att du kommer att arbeta med försäljningssiffror, bankhantering och analys av kunddata. I denna tjänst har du många interna och externa kontaktytor, därför är det av största vikt att du är en tydlig kommunikatör, trygg presentatör och en van kravställare. För att kvalificera till tjänsten ser vi att du har:

 

• Eftergymnasial utbildning inom ekonomi, projektledning eller logistik

• Minimum 2 års erfarenhet från likande roll

• Erfarenhet av arbete med nyetableringar, kundnöjdhet och marknadsanalys

• Fördel om du har erfarenhet av arbete mot återförsäljare sen tidigare

• A-behörighet ett plus

 

Om BMW Motorrad

Ända sedan 1923 har BMW utvecklat motorcyklar som strävar efter att ge BMW-föraren den bästa möjliga körglädjen. Drivkraften att alltid tänka nytt har funnits med sedan starten. Alla som kör en BMW Motorrad ska få den bästa möjliga upplevelsen på en motorcykel präglad av kvalité, säkerhet och framåtanda.

 

Hos BMW Motorrad börjar allt med passion. Entusiasm för gemensamma projekt gör våra team till en stark enhet där varje åsikt värderas. Det är först när vår kompetens, professionella processer och vår arbetsglädje förenas som vi tillsammans kan forma framtiden. Oavsett vad du önskar – inom BMW hittar du ett brett utbud av avdelningar och discipliner över hela världen där du kan dela din professionella passion med oss.

 

Intresserad?

Tjänsten är placerad på BMW:s nordiska huvudkontor i Sollentuna/Silverdal. Lokalerna är moderna och innehåller lunchrestaurang samt tillgång till gym. Detta är en visstidsanställning fram till årsskiftet, med chans till förlängning. Du kommer att vara anställd som konsult via Jurek Rekrytering & Bemanning och tjänsten är på heltid med tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

 

Letar du efter en spännande utmaning? Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos BMW; https://www.bmwgroup.jobs/nordics/en.html?abc  Vi ser fram emot din ansökan som skickas in via www.jurek.se  För eventuella frågor vänligen kontakta ansvarig Konsultchef Victoria Tjernström, victoria.tjernstrom@jurek.se.

 

Område

Sollentuna

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Sollentuna . Publicerat : 10 februari

Kategorier : Kontor & Administration Projektledning


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Dealer Network Specialist till Motorrad – en del av BMW Group