Jurek Bemanning

Data Protection Manager (DPM) till vikariat med start i april!

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en Data Protection Manager (DPM) till ett välkänt företag i Solna, ett vikariat under en föräldraledighet. I rollen kommer du i huvudsak arbeta med att stötta verksamheten i personuppgiftshanteringsfrågor angående kunduppgifter. Du kommer att vara en nyckelperson i frågor om personuppgiftslagstiftning och informera samt utbilda resten av organisationen.

 

Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis innefatta att:

  • Fungera som den naturliga kontaktpunkten för alla avancerade personuppgiftsfrågor rörande kunduppgifter
  • Vara verksamhetens sakkunnige i frågor om personuppgiftshantering
  • Stötta vid bedömningar om viss kunddata kan delas inom kunden
  • Vara en engagerad och drivande kunskapsspridare om personuppgiftsfrågor, både proaktivt i form av planerade utbildningsinsatser och reaktivt vid frågor eller särskilda händelser
  • Vara informationssäkerhetsfunktionens förlängda arm in till verksamheten och på motsvarande sätt vara verksamhetens förlängda arm in till informationssäkerhetsfunktionen

 

Din profil

För att vara framgångsrik i rollen tror vi att du tekniskt intresserad och på ett proaktivt sätt kan applicera regelverk kring personuppgiftsbehandling mot olika tekniska plattformar samt hitta lösningar som fungerar ur verksamhetens perspektiv.

 

Du bör vara van att kommunicera med seniora specialister på ett inkluderande sätt, och kommunicera obehindrat på svenska. Du är van att prioritera bland många parallella arbetsuppgifter och trivs i ett högt tempo!

 


Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek Rekrytering & Bemanning med start i april 2020 och som förväntas pågå 6 månader framåt. Vid frågor rörande rollen är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig konsultchef Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se

 


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 


Område:

Stockholm

Stockholms län

 

Anställning:

Visstid Heltid

 

Kontakt:

Angeliqa Haapanen

angeliqa.haapanen@jurek.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 1 november

Kategorier : Data & IT Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Data Protection Manager (DPM) till vikariat med start i april!