Jurek

Customer Service Administrator till internationellt bolag

Arbetsbeskrivning

Som en del av Prebilling-teamet kommer dina arbetsuppgifter bestå av att kontrollera order i samband med fakturering och se till att dessa är korrekt redovisade enligt utfört arbete samt kundernas avtal. Du kommer även att svara på inkommande samtal via telefon och behandla fakturafrågor.

 

Vem är du?

Som person är du strukturerad, effektiv och har en lösningsorienterad inställning. Du trivs i en administrativ roll och har en god förmåga att snabbt lära dig flera system samt att systematiskt kunna navigera dig i dessa. För att vara framgångsrik i den här rollen ser vi att du har minst 1-3 års arbetslivserfarenhet från en liknande roll och du trivs med att vara en "go to person". Vidare är du bra på att kommunicera både skriftligt och muntligt på svenska och engelska. Erfarenhet av SAP är meriterande.

 

Du erbjuds

En tillsvidareanställning som konsult på Jurek Rekrytering & Bemanning. I detta konsultuppdrag kommer du att arbeta hos vår kund i Kista som är ett roligt och föränderligt bolag. Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Felicia Pettersson på felicia.pettersson@jurek.se.

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 28 februari

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Customer Service Administrator till internationellt bolag