Jurek Bemanning

Customer Interaction Center Agent till BMW

Customer Interaction Center Agent till BMW

Är du en person som brinner för service och har en passion för bilar? Gillar du att arbeta mot gemensamma mål tillsammans med andra? Då kan detta vara rollen för dig.

Som CIC Agent kommer du att få vara del av en rolig och prestigelös arbetsplats som har ett starkt varumärke. För rätt person med rätt inställning kommer du ges möjlighet att utvecklas inom Operations-teamet. BMW ställer stora krav på sina medarbetare men erbjuder också mycket tillbaka.

Om BMW Financial Services

BMW Financial Services är BMWs eget finansbolag som är ett helägt bolag inom BMW Group. Vi har lång erfarenhet av att finansiera BMW-bilar och kan BMW, bättre än något annat finansbolag. I dagsläget finansierar vi miljontals bildrömmar runt om i världen. Vi är en del av bilköpet. Kunden väljer sin BMW i första hand för att den är rolig att köra och inte för att det är roligt med finansiering och pappersarbete. Därför har vi sett till att det är enkelt och bekvämt att finansiera bilen hos oss. Huvudkontoret för Norden ligger i Stockholm. I Sverige har vi funnits sedan 1999.

Arbetsbeskrivning

För BMWs räkning söker vi nu en driven person som tidigare har arbetat med kundservice och administration. I rollen som Customer Interaction Center Agent (CIC Agent) kommer du att bistå det outsourcade kundtjänstteamet med specialistkunskap rörande fordonsfrågor och ekonomiska frågor. Du kommer att ingå i ett team med fyra andra och arbeta i en bred och varierande roll.

I rollen kommer du att bland annat:

- Hantera frågor rörande fakturor, moms och avskrivningar.
- Ge förstklassig service till BMWs kunder gällande fordonsfrågor.
- Arbeta i CRM-systemet Lime och både ta emot och följa upp ärenden däri.
- Följa upp kampanjer och ha löpande kontakt med kunder.
- Arbeta brett med administration tillsammans med dina kollegor.

Vem är du?

Vi söker dig som har arbetat serviceinriktat tidigare och som har erfarenhet av ekonomi, kundservice, back office och/eller administration. Det är meriterande om du har en universitetsutbildning inom ekonomi, men inget krav. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har goda kunskaper i både svenska och engelska och det är meriterande om du kan norska eller danska. Vidare ska du vara en van användare av Office-paketet och gilla att arbeta i system.

Som person söker vi dig som är snabb, driven, samarbetsvillig och serviceminded. Det är viktigt att du trivs med att arbeta både självständigt och tillsammans i team med andra. Vidare ser vi att du är en utåtriktad, positiv och ansvarsfull person som gillar att arbeta brett med både kunder och kollegor. Då detta är en bred roll är det viktigt att du är flexibel och organiserad i ditt arbetssätt.

Du erbjuds

Tjänsten är placerad på BMWs nordiska huvudkontor i Sollentuna. Lokalerna är moderna och innehåller bland annat en lunchrestaurang och tillgång till gym och dagliga träningspass. Tjänsten är på heltid med start omgående och löper minst ett år framåt, med goda chanser till förlängning och utvecklingsmöjligheter. Arbetstiderna är mellan 8.30-17.00. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer att vara anställd hos Jurek Rekrytering och Bemanning men arbeta hos BMW.

Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan redan idag på www.jurek.se. Om du har frågor gällande tjänsten så är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Amanda Rietz på amanda.rietz@jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Område:
Sollentuna
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Amanda Rietz
amanda.rietz@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 27 mars . Arbetsort : Sollentuna


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Customer Interaction Center Agent till BMW