Jurek

Customer Development Manager till AktivBo

Vill du bli en del av ett internationellt kunskaps- och plattformsföretag där digitalisering och innovation står i fokus? Söker du efter en affärsutvecklande projektledarroll där du får möjlighet att arbeta med några av fastighetsbranschens främsta aktörer? Vill du tillhöra ett engagerat och härligt gäng som arbetar tillsammans mot gemensamma mål? Då finns en spännande öppning hos AktivBo.

AktivBo startades 1991 för att utveckla en metod som kunde medverka till att höja service- och förvaltningskvaliteten i fastighetsbranschen. Med hjälp av en analysplattform skräddarsydd för fastighetsbranschen blir det lättare för bostads- och fastighetsbolagen att göra rätt prioriteringar och fatta bättre beslut. Vi ger fastighetsbolagen ett komplett stöd från undersökningar och datainsamling till kunddrivna förbättringar. Metoden är specifikt framtagen för fastighetsbranschen med agerbart beslutsunderlag baserat på hyresgästers synpunkter och önskemål. Idag samarbetar vi med över 450 bostads- och fastighetsföretag i Sverige, Danmark, Norge, Tyskland och Österrike.

 

Arbetsbeskrivning
AktivBo expanderar och söker nu ytterligare en Customer Development Manager till sitt team. Som Customer Development Manager arbetar du med att bredda och fördjupa etablerade kundrelationer genom att identifiera kundbehov och föreslå kundanpassade och konceptualiserade lösningar. Du arbetar tillsammans i kundteam med interna projektledare, där ditt ansvar är att behålla en hög kundnöjdhet. Med stöd av en digital analysplattform, driver du parallella processer från planering till implementering.

 

Din profil
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi, service management eller likvärdigt. Du har några års erfarenhet av affärsutveckling och konceptförsäljning och trivs bäst i konsultativa roller med sälj och analysfokus. Du har goda analytiska kunskaper och en förmåga att kommunicera kvalitativt och kvantitativt material på ett intressant och lättillgängligt sätt. Du gillar att hålla presentationer för större grupper och att bygga långsiktiga kundrelationer. Har du dessutom erfarenhet av fastighetsbranschen ser vi det som starkt meriterande. Vidare har du ett starkt affärsfokus, gillar ett högt tempo och är proaktiv i ditt sätt att arbeta. Du motiveras av att fördjupa kundrelationer och att bidra till att dina kunders verksamheter utvecklas. Då du kommer att arbeta med både svenska och internationella kunder är det viktigt att du kommunicerar professionellt på både svenska och engelska, i tal och skrift.

 

Om ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar AktivBo med Jurek Marketing & Communication och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Cajsa Malm, 
cajsa.malm@jurek.se eller Martina Alexandersson, martina.alexandersson@jurek.se 

Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt och urvalsprocessen sker löpande. Du är varmt välkommen att skicka din ansökan via www.jurek.se. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

 

Ansök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 23 juni

Kategorier : Ekonomi & Finans Försäljning & Marknadsföring Kundservice


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Customer Development Manager till AktivBo