Jurek Bemanning

CRM Campaign Specialist till internationellt bolag

Arbetsbeskrivning
Till vår kund, ett globalt bolag i Kista inom hemelektronik och teknik, söker vi nu en CRM Campaign Specialist för ett långt konsultuppdrag. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående eller senast i början av juni, som kommer pågå under en föräldraledighet på ca 1 år.

I rollen som CRM Campaign Specialist hos vår kund arbetar du i deras CRM team med planering, koordinering och hantering av kampanjer i olika kanaler och plattformar. Du arbetar med att samordna och säkerställa att de bästa kampanjerna används. Denna roll innebär även att komma med förslag nya projekt inom området.

Du samarbetar tätt med interna och externa kontakter (bland annat byråer samt kundens huvudkontor). Rollen innebär också skapande av vecko- och månadsrapporter samt skapande av presentationer på engelska.

Vem är du?
Till detta uppdrag söker vi dig med minst 2 års tidigare erfarenhet av digital marknadsföring och som har erfarenhet av digitala kampanjer och aktiviteter. Vidare har du en eftergymnasial utbildning inom relevant område.

Du är en duktig projektledare som trivs i en arbetsmiljö med ett högt tempo. Vi ser även att du är kreativ och tycker om att förbättra och utveckla aktiviteter. Du är en "doer", detaljorienterad och proaktiv i ditt arbete.

Du har tidigare arbetat med Excel och Powerpoint, och är flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

Du erbjuds
Du erbjuds en spännande roll i ett bolag inom hemelektronik och teknik i Kista. Detta är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående eller senast i början av juni, som kommer pågå under en föräldraledighet på ca 1 år. Du kommer arbeta hos vår kund men vara anställd som konsult hos Jurek Rekrytering & Bemanning.

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta paulina.stjernstrom@jurek.se. Du är välkommen att ansöka om denna tjänst via vår hemsida: www.jurek.se, vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

 

Område:
Solna
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Paulina Stjernström
paulina.stjernstrom@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 2 juni . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Chef & Ledning Övrigt


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb CRM Campaign Specialist till internationellt bolag