Jurek

Credit Controller till välkänt finansbolag i Solna

Är du en initiativtagande lagspelare som vill ta nästa steg i en utmanande och omväxlande roll som credit controller? Vill du arbeta i ett expansivt och förändringsbenäget företag med högt i tak? Är du en analytisk och strukturerad person med erfarenhet av att självständigt genomföra kreditbedömningar på små- och medelstora företag? Då har vi tjänsten för dig!


Arbetsbeskrivning

I rollen som credit controller kommer du vara en viktig del i företagets framtida expansion och utveckling. Du kommer att jobba tillsammans med 5 övriga kollegor och rapportera till head of credit and collection. Utöver ditt team kommer du vara involverad i projekt från andra delar av verksamheten och kommer således ha mycket kontakt med övriga organisationen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden: 
• Skapa och utveckla riskrapporter
• Analys av verksamhetens kreditrisk 
• Ansvara för beräkning av kreditreserver
• Skapa och utveckla befintliga månads- kvartals och årsrapporter
• Adhoc uppgifter i diverse projekt
• Ta fram och utveckla rapportpaket 


Vem är du?

Du har förmåga att kommunicera med interna och externa partners på ett professionellt sätt. Du har en relevant universitetsexamen eller minst 4-5 års relevant arbetslivserfarenhet. Goda kunskaper i Excel, Power Point, svenska, engelska ses som grundkrav. Ett plus är om du har erfarenhet från finansbranschen.

Som person är du öppen, strukturerad och drivande. Du gillar att arbeta självständigt, värdesätter god kvalitet och är målfokuserad. Ett analytiskt och kreativ arbetssätt kombinerat med en stort intresse för rapportbyggande. Du är van att leverera i tid och strävar hela tiden till att förbättra rapporterna dels genom effektivisering och dels i informationsvärde.


Du erbjuds

Du erbjuds en stimulerande tjänst och miljö hos vår kund som är baserad i Solna. Uppdraget är ett så kallat hyrköp, vilket innebär att du är konsult i 6 månader för att sedan blir överrekryterad om båda parter är nöjda. Tjänsten är på heltid med start omgående. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande, så tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Gabriel Spennare via mail: gabriel.spennare@jurek.se


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Område: Solna
Anställning: Visstid
Omfattning: HeltidAnsök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Solna . Publicerat : 17 september

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Credit Controller till välkänt finansbolag i Solna