Jurek Bemanning

Credit Controller till Euro Finans

Credit Controller sökes till Euro Finans

Om Euro Finans

Euro Finans är idag störst i Sverige när det gäller fakturaköp. Vi anlitas av tusentals företag både - små och stora - som önskar en enklare administration, har säsongsvariationer, expanderar eller har behov av ökad likviditet. Varje år finansierar vi omkring 150 000 fakturor, såväl svenska som utländska, till ett värde av över 5 miljarder.

Euro Finans har sitt säte i Lund samt säljkontor i Stockholm, Kalmar och Norrland. Euro Finans har en finansiell styrka som få i branschen kan skryta med. Trygghet, professionalism samt snabbhet är ledord i vår vardag.

Om tjänsten

I rollen som Credit Controller på Euro Finans kommer du huvudsakligen att hantera och ansvara för löpande kreditbedömningar vid fakturaförvärv och flödet kopplat till kreditgivningen.

Tillsammans med dina kollegor hanterar ni dagligen ett stort antal av inkommande ärenden som kan variera mycket i omfattning och svårighetsgrad. Varje bedömning är unik och du arbetar självständigt men är aldrig ensam. Till din hjälp har du regelverk och även dina kollegor som bollplank samt vid komplicerade ärenden även Kreditchefen.

Exempelvis kommer tjänsten att innefatta arbetsuppgifter såsom:

- Riskkalkylering

- Kreditbedömning av fordringar

- Uppföljning av beviljade krediter

- Kontakt med kunder både per telefon och mail.

Vem är du?

För att vara rätt kandidat för Euro Finans tror vi att du har en högskoleutbildning inom ekonomi/finans. Du har några års arbetslivserfarenhet i bagaget och har du arbetat med liknande arbetsuppgifter sedan tidigare är det meriterande.

Som person tror vi att du är relationsskapande med en prestiglös inställning och med förmågan att förmedla såväl positiva som negativa besked till kunder på ett bra sätt. Vidare drivs du av att leverera mot deadline och är bra på att prioritera ditt arbete under dagen eftersom förutsättningarna snabbt kan förändras genom att exempelvis mer akuta ärenden dyker upp.

Du arbetar noggrant, strukturerat och effektivt med en hög arbetsmoral. Du har en prestigelös inställning till dina arbetsuppgifter och trivs i en roll där du både självständigt och tillsammans med kollegorna arbetar för att till kund leverera en väl utförd tjänst på ett snabbt och professionellt sätt

Du erbjuds

Tjänsten är en direktrekrytering på heltid, tillsvidare, som kan komma att inledas med en provanställning. Du kommer att arbeta på ett av Lunds häftigaste kontor som är beläget i centrala Lund, vid Mårtenstorget. Företaget präglas av en god arbetsmiljö där det satsas mycket på personalens välbefinnande. Vi arbetar i en platt organisation med korta beslutsvägar som utmärkes av en kreativ anda. Vi uppmuntrar till löpande vidareutbildning både genom internutbildning som kurser externt.

Kontaktperson

Rekryteringen görs i samarbete med Jurek Rekrytering och Bemanning. Är du intresserad av tjänsten ansöker du via länken. Bifoga CV samt ett personligt brev där du berättar varför du söker tjänsten samt vad du kan bidra med.  För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Thorstensson, karin.thorstensson@jurek.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

 

Område:
Lund
Skåne län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Karin Thorstensson

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 21 januari . Arbetsort : Lund . Publicerat : 21 december

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Credit Controller till Euro Finans