Jurek Bemanning

Cost Controller till Celgene

Vårt engagemang för att förbättra människors hälsa bygger på innovativt arbete, livsförbättrande behandlingar och att alltid sätta patienterna i centrum.

På Celgene anser vi att medicinska framsteg uppnås genom innovativ forskning och att patienter ska få tillgång till nya livsförbättrande behandlingar som vår forskning leder fram till.

Vår företagsvision är att skapa ett stort globalt biofarmaceutiskt bolag samtidigt som vi fokuserar på upptäckt, utveckling och kommersialisering av produkter för behandling av cancer och andra svåra immuninflammatoriska tillstånd.

I rollen som Cost controller kommer du vara ansvarig för kostnadsuppföljning avseende den nordiska organisationen. Du kommer stödja den medicinska organisationen, säljorganisationen och företagsledningen med att tillhandahålla ekonomisk information och beslutsunderlag avseende kostnaderna.

Arbetsuppgifter:

- Bistå medicinska organisationen, säljorganisationen och företagsledning med lönsamhets- och investeringskalkyler

- Kostnadsuppföljning och analyser

- Allokering utav kostnader

- Ansvarig för budget och prognosarbetet avseende kostnader

- Samarbeta med Celgenes Shared Servicecenter i Schweiz, för att säkerställa kostnaderna inför månads, kvartals och årsbokslut

- Samarbeta nära med HR för att säkerställa allokering av personalkostnader

Vem är du?

Vi tror att du har en akademisk examen inom ekonomi och cirka tre års arbetslivserfarenhet av ekonomi inom en internationell organisation.

Som person är du analytisk, relationsskapande och prestigelös. Vidare är du ansvarsfull, initiativrik och du har lätt för att kommunicera på olika nivåer i en organisation. Du är flytande i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt och dina kunskaper i Excel är mycket goda. Om du har kunskaper inom Hyperion, Oracle eller OBI är detta meriterande.

Du erbjuds:

Celgene verkar för att skapa en inkluderande miljö som präglas av mångfald. Det återspeglas i vår kultur och våra värderingar. Vi vet att det är vår kultur och våra värderingar som sammanför oss, och att vi genom att uppskatta varje medarbetares talang, bakgrund och perspektiv kan göra vårt bästa för patienterna.

Vi har en kultur där vi förutsätter det bästa hos varandra och förstår värdet av olika synsätt när vi arbetar mot det som är bäst för Celgene och patienten. Vi respekterar alla medarbetares bidrag och förstår att skillnader i livserfarenhet, kulturell bakgrund, arbete och livsstil är viktiga för vårt företag. Framför allt förenas våra medarbetare i sitt engagemang för att upptäcka, utveckla och marknadsföra livsförbättrande läkemedel som gör skillnad för miljontals människor.

I denna rekrytering samarbetar Celgene med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Eva Bothén på telefon: 0702-56 47 25 alternativt eva.bothen@jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig redan idag!

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Eva Bothén

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 10 maj . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Cost Controller till Celgene