Jurek

Copyswede söker en administratör

Trivs du i en administrativ roll där du får ta ett stort ägandeskap över dina arbetsuppgifter? Är du som person driven, detaljorienterad och duktig på att söka fram information? Då kan det vara just dig vi söker!

 

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en administratör till avräkningsgruppen på Copyswede. Avräkningsgruppen arbetar med att fördelade ut upphovsrättsersättningar till rättighetshavare som bland annat medverkar i TV-program. I rollen som administratör kommer du att tillhöra ett team på fem personer där dina huvudsakliga arbetsuppgifter främst innefattar administrativt sökarbete och registrering av information av rättighetshavare.

 

Dina dagliga arbetsuppgifter innefattar bla;

• Söka, bearbeta, sortera och sammanställa information.

• Besvara mail och ta emot samtal

• Registrera information i vårt fördelningssystem

• Månatligen ta fram utbetalningsunderlag.

 

 

Vem är du?

I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid din personlighet. För att lyckas i rollen tror vi att du är snabblärd, noggrann och självgående. Vidare arbetar du systematiskt och är kommunikativ, du vågar fråga när det behövs! Tjänsten innefattar en hel del kundkontakt och det är viktigt att du är serviceminded.

 

Då Copyswede arbetar nära svensk film- och TV-industri ser vi gärna att du har ett intresse av svensk TV och film. Vidare har du goda systemkunskaper och grundläggande kunskaper i Excel. Har du erfarenhet av royalties/upphovsrätt är det meriterande, men inget krav.

 

 

Du erbjuds

En roll med mycket personligt ansvar och där du jobbar nära med de andra i teamet. Ta chansen att komma till ett trevligt företag som sitter i härliga lokaler på Kungsholmen! Tjänsten förväntas starta omgående och är inledningsvis en projektanställning på 12 månader. För rätt person finns det stor chans till tillsvidareanställning.

 

 

Din ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Copyswede med Jurek. Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Felicia Pettersson på felicia.pettersson@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

 

Om verksamheten

Copyswede arbetar för att finansiera skapandet av ny kultur. Copyswede är experter på kollektiv förvaltning av upphovsrätt på tv-området. Vi licensierar vidareanvändning av tv- och radioprogram i olika medier och sköter även det svenska ersättningssystemet för privatkopiering. Vi arbetar, på uppdrag av våra medlemsorganisationer, för att kulturskapare ska få betalt för sin upphovsrätt. För att kulturkonsumtionen ska vara hållbar måste de som skapar få en rimlig ersättning. En stark upphovsrätt ger trygga och fria utövare. I Sverige och EU finns ett starkt politiskt, juridiskt och folkligt stöd för upphovsrätten och för att den ska förvaltas effektivt och kollektivt. Vi har fått förtroendet att sköta delar av det uppdraget. Copyswede står under tillsyn av den statliga myndigheten Patent- och registreringsverket (PRV).

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 10 december

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Copyswede söker en administratör