Jurek

COO med erfarenhet från e-handel till Elexir Pharma

Elexir Pharma är ett svenskt företag som utvecklar och säljer kosttillskott och egenvårdsprodukter. Vi är ett snabbt växande bolag med höga ambitioner och mål. Vi har sedan starten för 20 år sedan haft en fantastisk tillväxt och vi söker nu en COO som tillsammans med vårt härliga team vill vara med på vår fortsatta framgångsresa.

 

Idag är vi 11 medarbetare fördelade i några få, tighta och snabba teams som arbetar nära varandra. Vi arbetar prestigelöst tillsammans, hjälper varandra och har högt i tak. Allas idéer är välkomna med gott om utrymme för kreativitet och utveckling. Tillsammans med våra passionerade grundare och ägare har vi en extremt spännande resa framför oss! Vi har vårt kontor på Gustavslundsvägen i Alvik, Bromma.

 

Se en kort live video som beskriver vilka vi är och var vi kommer ifrån: https://vimeo.com/468095478

 

 

Om rollen

Som COO ansvarar du för den dagliga driften och leder det operativa arbetet i nära samarbete med VD och ledning. Rollen ingår i ledningsgruppen och innebär bland annat:

 

• Uppföljning mot affärsplan/strategi samt säkerställa att dessa exekveras och följs

• Uppföljning kring KPI:er och försäljningsmål

• Budgetansvar och rapportering av finansiell information gentemot ägare och övriga intressenter

• Ansvara för HR-initiativ och driva HR-relaterade frågor och projekt, vara stöd till VD och ledning

• HR-funktion: generella HR-frågor som arbetsmiljö, stötta, etablera och utveckla väl fungerande samarbeten internt och externt, handha anställningsavtal, ev personalpolicy, kompetensförsörjning och kompetensutveckling

• Kvalitetssäkra, utveckla, optimera och effektivisera en tydlig organisationsstruktur och hållbara interna processer samt säkerställa att regler, policies och riktlinjer efterlevs

• Agera beställare gentemot konsulter och övriga samarbetspartners, löpande utvärdera och förhandla avtal och kostnader kring dessa

• Projektledning och stöttning i övriga projekt

• Delaktig i att identifiera affärsmöjligheter samt nya kanaler

 

Våra produkter säljs till apoteken, hälsofackhandel och dagligvaruhandeln och bland våra kunder finns bl a Apotea, Meds, Apoteket AB, Apotek Hjärtat, Kronans Apotek, Life och ICA butiker. Vi har även börjat etablera oss på Amazon och har en relativt stor del på export till bl a Kina/Alibaba Group.

 

 

Erfarenhet och kompetens

För att bli framgångsrik i denna roll söker vi dig som har arbetat i liknande tjänst inom en mindre organisation samt har erfarenhet från e-handel. Vi är i en fortsatt tillväxt och vill därför att du har dokumenterad erfarenhet av förändrings- och utvecklingsarbete.

 

Då vi verkar på en internationell marknad krävs mycket goda språkkunskaper i engelska och svenska. Vi arbetar i Office 365 och Visma, har du kunskap om andra system som hanterar lager, inköp och produkter är det en fördel men inget krav.

 

 

Personprofil

Som person är du relationsinriktad med god vana att interagera med olika typer av människor och kulturer. Vi ser gärna att du har god kommunikativ förmåga, är självgående och van att driva projekt i en operativ och strategisk kontext. Du är lösningsorienterad och har en god analytisk förmåga och lätt att lyfta blicken. Vi är ett team som alla hjälps åt och ställer upp för varandra och håller en stark lojalitet gentemot våra kollegor, företaget och våra samarbetspartners.

 

 

Ansökan

Vill du vara med på Elexir Pharmas fortsatta framgångs- och tillväxtresa och känner igen dig i ovan beskrivning är vi väldigt nyfikna på dig. I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt då tjänsten ska tillsättas senast i mitten av Q2 2022. För frågor om tjänsten går det bra att kontakta researcher Sandra Waldnert eller ansvarig rekryteringskonsult Susanne Waering på sandra.waldnert@jurek.se alt susanne.waering@jurek.se.

 

För mer information om oss: besök gärna www.elexirpharma.se

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

sökord: COO, Chief Operating Officer, Administrativ Chef, Projektledare, Ledare

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 5 januari

Kategorier : Chef & Ledning HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb COO med erfarenhet från e-handel till Elexir Pharma