Jurek

Controllers till Västervik Miljö & Energi AB

Västervik Miljö & Energi AB står inför spännande utmaningar med bland annat stora investeringar, projekt och utveckling framöver. Ekonomiavdelningen behöver därför förstärkas och vi söker nu två controllers till vår ekonomiavdelning.

 

 

Arbetsuppgifter

Som controller arbetar du nära affärsområdes- och verksamhetscheferna och stöttar dem i den ekonomiska planeringen och uppföljningen av deras verksamheter. En av tjänsterna hos oss är inriktad mot ett arbete nära våra monopolistiska verksamheter vilket består av Vatten och Hushållsavfall men du kommer även vara delaktig i arbetet inom våra mer affärsdrivande verksamheter. Både vatten och renhållning lyder under speciallagstiftning utifrån självkostnad, likställighet och är därmed inte vinstdrivande.

 

Den andra tjänsten är mer inriktad mot våra affärsdrivande verksamheter. I arbetet som controller hos oss ingår att kartlägga processer och hjälpa ekonomiavdelningen i vårt arbete med ständig förbättring. Du kommer även arbeta nära affärsområdes- och verksamhetscheferna med analyser, ekonomiska uppföljningen, avstämningar, budgetering, budgetuppföljning, prognostisering, utfallsrapportering, framtagande av handlingsplaner, utveckling av modeller för uppföljning och kontroll samt uppföljning av verksamheten utifrån affärsmässighet och bolagets mål.

 

 

Vem är du?

Som person är du drivande, målinriktad och relationsbyggande som trivs i att arbeta med varierade arbetsuppgifter. Vidare ser vi att du är trygg i Excel, analytisk och affärsinriktad i ditt arbetssätt och har en tydlig kommunikativ och pedagogisk förmåga. Du är van och trivs att arbeta strukturerat med en noggrannhet i en roll med breda kontaktytor. Du har ett kreativt öga och räds inte att förändra och initiera utveckling. På ett konstruktivt sätt utmanar du befintliga arbetssätt och trivs att vara spindeln mellan verksamheterna och ekonomiavdelningen.

 

 

Kvalifikationer

- Du har flera års erfarenhet av liknande roll, som controller

- Du har akademisk examen med inriktning mot företagsekonomi, teknik eller motsvarande

- Goda kunskaper inom Excel

- Bred systemerfarenhet och systemförståelse

 

 

Du erbjuds

Vi blir ett tight team som kommer arbeta tätt tillsammans på ekonomiavdelningen. Vi värdesätter balans mellan jobb och fritid och tycker det är viktigt med ett trevligt klimat, en god gemenskap och ett flexibelt arbetssätt. Den här rollen är optimal för dig som trivs med frihet under ansvar där du får leda dig själv och forma dina dagar utifrån verksamhetens behov. Givetvis är både närmsta chef och kollegor stödjande när du önskar och behöver, tillsammans har vi mångårig erfarenhet av branschen.

 

 

Om verksamheten

Västervik Miljö & Energi AB är ett kommunägt företag med ca 170 anställda, med verksamhet inom energi, miljö och infrastruktur. Vi erbjuder tjänster/produkter inom affärsområdena elnät, stadsnät, vatten, fjärrvärme, avfall & återvinning samt entreprenad. Vår affärsidé går ut på att förenkla vardagen för våra kunder och vår vision är att vara ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt hållbart företag. Vi är som bolag även certifierat enligt ISO 9001 (kvalitet), ISO 14001 (miljö) och ISO 45001 (arbetsmiljö).

 

Många befattningar på Västervik Miljö & Energi AB är säkerhetsklassade på grund av den samhällsviktiga verksamhet som det innebär att arbeta inom energi- och infrastrukturbranscherna. Vid alla rekryteringar kommer därför registerkontroll att genomföras och för vissa befattningar även utökad personprövning, innan kandidaten kan anställas.

 

 

Din ansökan

Skriv i din ansökan vilken av rollerna du söker.

 

I denna rekryteringsprocess samarbetar Västervik Miljö & Energi AB med Jurek Rekrytering & Bemanning, för frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Maria Holmberg på 0761 - 83 55 24 alternativt maria.holmberg@jurek.se

 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt före sista ansökningsdag.

 

Område: Västervik

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Västervik . Publicerat : 19 november

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Controllers till Västervik Miljö & Energi AB