Jurek Bemanning

Controller till MSAB

Har du tidigare erfarenhet från controlling och är ute efter nästa utmaning? Vill du arbeta i ett spännande bolag som jobbar för rätt sak och där du får möjligheten att vara med och påverka?

Då har vi på MSAB jobbet för dig!

Micro Systemation AB, förkortat MSAB, utvecklar, producerar och säljer utrustning till brottsutredande myndigheter världen över. Systemen som bolaget utvecklar säkrar bevis i beslagtagna mobiltelefoner, handdatorer & GPS:er och hjälper till att lösa brott. Systemen säkrar innehållet på ett effektivt och rättssäkert sätt. Bolagets huvudkontor ligger i Stockholm.

 

Arbetsuppgifter

I din roll som controller arbetar du med att sammanställa, analysera och avrapportera finansiell information för både kontroll och framåtblickande beslutsfattande. För att uppnå detta övervakar/extraherar du data primärt ur bolagets ERP- och CRM system (Navision) samt genom att ha direkta kontakter med olika intressenter i organisationen. I rollen ingår också att bistå med olika uppgifter knutna till månatliga/kvartalsvisa/årliga bokslut. Du rapporterar till CFO och spelar en central roll i att tillse att finansfunktionen bidrar med värdeskapande information.

Primära ansvarsområden:

- Sammanställa och analysera säljrapporter till CEO och Säljchefer

- Sammanställa och analysera managementrapport och styrelserapport

- Sammanställa, bevaka och utveckla centrala KPI:er för att styra verksamheten

- Sammanställa och analysera kostnader och tillse att ansvariga erhåller kontinuerlig information om utfall i förhållande till budget

- Ad-hoc analyser av försäljning och resultat

- Aktivt identifiera förbättringsåtgärder och möjlighet till ökad automatisering inom ramen för de rapporter som tas fram

- Sammanställa viss information till bolagets kvartalsrapporter såsom grafer och analys av valutaeffekter

- Tillsammans med CFO driva både budget- och forecastprocess

 

Vem är du?

Vi söker dig med minst 2-3 års erfarenhet av en liknande roll där du tagit ut information ur system och sedan hanterat, strukturerat och analyserat data. Du har förmåga att kunna sammanställa, analysera och presentera ekonomisk information så att en mottagare lätt kan ta till sig innebörden och du är van användare av Excel där pivot-tabeller och vlookup är nödvändiga. Vidare talar och skriver du flytande på engelska och svenska och har du erfarenhet av Navision är det meriterande.

Som person är du nyfiken och intresserad av att förstå verksamheten och ´ständigt vara på jakt´ efter information som är viktig för att fatta rätt beslut i verksamheten. Du är en lagspelare som ser sin roll som en del i en helhet med gemensamt ansvar och du är van och bekväm med att jobba mot deadlines.

 

Om MSAB

MSAB´s kunder finns över hela världen och utgörs av Polis, Underrättelsetjänst, Tull och Försvar.

Bolaget är globalt representerat och har egen personal i Sverige, Tyskland, Frankrike, Holland, USA, Canada, England, Brasilien, Kina, Singapore, Ryssland samt Australien.

MSAB grundades 1984 är noterat på Nasdaq OMX Stockholm sedan 1999. Bolaget har flera gånger utsetts till Gasellföretag och listats på Sweden Technology Fast 50 samt EMEATechnology Fast 500.

MSAB har idag 150 anställda varav ett 100-tal medarbetare på huvudkontoret i Stockholm. Ca en tredjedel anställda är kvinnor. MSAB sitter i Hornstull, Hornsbruksgatan 28, Stockholm.

 

Vad erbjuder MSAB dig?

Förutom en mycket trevlig arbetsmiljö tillsammans med duktiga kollegor, på centralt beläget kontor mitt i Hornstull, så erbjuds du bla. god marknadsmässig lön, pensionsavsättning, friskvårdsbidrag och sjuk-och sjukvårdsförsäkring.

Anställningen är en tillsvidareanställning, heltid, med start enligt överenskommelse.

Område:
Sundbyberg
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Karolina Wahlström
0762-97 87 95
karolina.wahlstrom@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 27 maj . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Controller till MSAB