Jurek Bemanning

Controller till långsiktigt uppdrag i spännande organisation

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi nu en controller till ett spännande uppdrag i en organisation som verkligen gör skillnad. I din roll som controller kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter, alltifrån att sammanställa resultatet varje månad, prognostisering, kontakt med olika partners samt vara insatt i de projekt som pågår. Du kommer att ha mycket kontakt med finanschefen och för rätt person finns möjligheten att bli en del av ledningsgruppen på företaget.

Detta är en organisation som bedriver ett arbete för att skapa en bättre och mer hållbar miljö genom sina innovativa produkter, så här får du verkligen chansen att vara med och påverka både idag & inför framtiden.

På denna arbetsplats blir du en del av ett kompetent team som präglas av professionalism, engagemang, respekt och tillgänglighet. Det råder god kollegial stämning och en trivsam arbetsmiljö vilket gör att du snabbt kommer in i gruppen!

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad inom ekonomi och har arbetat som har erfarenhet av controllerarbete sedan tidigare. Du gillar att arbeta med siffror och är en strateg som ser såväl detaljer som hela bilden. Som person är du duktig på att samarbeta med alla, kommunikativ, prestigelös och har en positiv inställning. Du har mycket energi och tycker om att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor.

Du erbjuds
Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag med start omgående - vilket betyder att du kommer att vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se eller 031-7128350. Ansök på 
www.jurek.se

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Julia Järvholm

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 31 december 9999 . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Controller till långsiktigt uppdrag i spännande organisation