Jurek Bemanning

Controller till BMW Financial Services

Vi söker nu en Controller till en av världens mest framgångsrika tillverkare av bilar och motorcyklar - BMW Group. BMW Group är med deras tre varumärken BMW, MINI och Rolls-Royce, världens ledande premiumtillverkare av bilar och motorcyklar samt erbjuder finansiella och mobila premiumtjänster. Framgången för BMW Group har alltid baserats på långsiktigt tänkande och ansvarsfulla beslut. Företaget har därför etablerat en ekologisk och social hållbarhet genom hela varukedjan, omfattande produktansvar och ett tydligt åtagande att spara resurser som en integrerad del av strategin.

 

Alla som jobbar inom BMW Group är stolta att leverera bilar, finansiella tjänster och kundupplevelser med högsta kvalitet. Deras kunder över hela världen är stolta BMW chaufförer. Vill du också vara stolt? Dela med dig av din passion för controlling.

 

Som Controller tillhör du ett team om sex personer och ansvarar för budgetering, uppföljning och analys av en av de nordiska marknaderna för Financial Services. Rollen rapporterar till Head of Controlling och är placerad på kontoret i Sollentuna.

 


Arbetsuppgifter:

  • Planering, budgetering och prognosarbete
  • Analys, uppföljning och rapportering av resultat och nyckeltal
  • Projicering av Business Case
  • Implementering av processer och rutiner för Controlling-verksamheten.

 

Om dig

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom Ekonomi och ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, alternativt en stark redovisningsbakgrund med erfarenhet av IFRS. Har du tidigare erfarenhet inom Financial Services är det en fördel. Du har mycket goda kunskaper i engelska, är en avancerad användare av Excel och är van att arbeta i makromiljö.

 

Rollen innebär mycket analys, varför vi ser att du är analytiskt lagd och har förståelse för redovisning. Vidare tror vi att du är den som först upptäcker flaskhalsar i processer och drivs av proaktivitet och förbättringsarbete. Du är kommunikativ och har lätt för att presentera information, samt anpassa budskap och innehåll efter dess mottagare. Som person är du även driven, flexibel och trivs med att jobba i grupp såväl som självständigt.

 


Om anställningen

Tjänsten är placerad på BMW Financial Services nordiska huvudkontor i Silverdal/Sollentuna. Lokalerna är moderna och innehåller bland annat en lunchrestaurang och gym med träningspass. Som BMW anställd får alla möjligheten att köra sin egen BMW eller MINI till förmånliga villkor.

 


Om verksamheten

BMW Financial Services är BMWs eget finansbolag. Vi är ett helägt bolag inom BMW Group. Vi har lång erfarenhet av att finansiera BMW-bilar och kan BMW, bättre än något annat finansbolag. I dagsläget finansierar vi miljontals bildrömmar runt om i världen. Vi är en del av bilköpet. Kunden väljer sin BMW i första hand för att den är rolig att köra och inte för att det är roligt med finansiering och pappersarbete. Därför har vi sett till att det är enkelt och bekvämt att finansiera bilen hos oss. Huvudkontoret för Norden ligger i Stockholm. I Sverige har vi funnits sedan 1999.

 


Om ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar BMW med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Emelie Baeckström, tel.073-745 06 46. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden.

 

Ingen kör BMW av en slump. Det är ett medvetet val, ofta ett resultat av en dröm. Inte heller finns det någon som jobbar för BMW av en händelse. Vill du jobba hos oss? Välkommen med din ansökan bestående av CV och ett personligt brev.

 


Område:

Sollentuna

Stockholms län

 

Anställning:

Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:

Emelie Baeckström

073-745 06 46

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Sollentuna . Publicerat : 16 oktober

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Controller till BMW Financial Services