Jurek Bemanning

Controller sökes till myndighet i Sundbyberg

Är du Controller och har arbetslivserfarenhet på minst ett år och vill få möjligheten att arbeta på en myndighet? Välkommen in med din ansökan redan idag!

 

Arbetsbeskrivning

Som controller kommer du att vara stöd för chefer, inom controllerfunktionen. Du kommer ansvara för att tillsammans med chefer bereda och planera budget utifrån myndighetens övergripande budgetfördelning. Vidare kommer du följa upp och analysera budget löpande under året och göra prognoser tillsammans med cheferna. Rollen förutsätter ett nära samarbete med andra controllers på analysenheten och kan innebära medverkan i andra enhetsgemensamma uppdrag.

 

Dina arbetsuppgifter består i att vara drivande i arbetet med avdelningens budget, löpande stötta chefer och driva arbetet med prognos och uppföljning. Du kommer också ansvara för framtagande av analyser som stöd för uppföljning inom avdelningen. Vidare kommer du också ha praktiskt arbete med underlag för bokslut.

 


Vem är du?

Egenskaper som är viktiga för denna roll är att du är analytisk, självgående och har god kommunikativ förmåga. Vidare ska du också ha;

 

  • Gymnasieutbildning eller likvärdigt
  • Genomgått utbildning inom aktuellt område
  • Minst ett (1) års arbetslivserfarenhet som controller
  • Goda kunskaper i MS Office (gärna Excel)Goda kunskaper i analysverktyg (exempelvis QlikWeiw)
  • Erfarenhet av ekonomisystem (exempelvis Agresso)
  • Goda kunskaper i svenska avseende tal och skrift

 

Vad vi erbjuder

Ett konsultuppdrag på heltid med start 28 oktober och förväntas pågå till och med 31 december 2019, med chans på förlängning i en månad. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén via mail: kajsa.liden@jurek.se

 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 


Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område:

Stockholm

Stockholms län

 

Anställning:

Visstid Heltid

 

Kontakt:

Kajsa Lidén

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 8 oktober

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Controller sökes till myndighet i Sundbyberg