Jurek

Controller sökes till myndighet i Norrköping

Är du en controller med intresse av att jobba statligt? Har du en utbildning inom ekonomi och minst 3 års erfarenhet? Nu söker Jurek en controller till vår kund i Norrköping!

 

 

Arbetsbeskrivning

Som controller kommer du att arbeta med att säkerställa och följa upp korrekt ekonomiskt utfall i projekt. I rollen ingår även att rapportera till extern part enligt givna regelverk, samt stötta projektledare med ekonomisk planering och uppföljning.

Uppdraget är på heltid med start 1 juni och pågår i 6 månader. Möjlighet till förlängning finns på upp till ett år.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som arbetat som controller eller projektcontroller i minst 3 år de senaste 5 åren. Vidare söker vi dig som har:

 

• Relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi

• Erfarenhet av statlig redovisning

• Minst 1 års erfarenhet av praktiskt arbete med kvalificerade analyser av stora datamängder i pivottabell och omvandla dessa till lättförståeliga presentationer i Powerpoint

• Minst 1 års erfarenhet av arbete i analysverktyg (ex. QlikView, Power BI)

• Misnt 1 års erfarenhet av arbete i ekonomisystem (ex. Agresso, Visma)

• Förmåga att kommunicera obehindrat i svenska i tal och skrift

 

 

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag med omfattning på heltid 100% i Norrköping med start så snart juni och pågår i 6 månader med möjlighet till förlängning upp till ett år. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Hannah Olsson på hannah.olsson@jurek.se.

 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område

Norrköping

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Norrköping . Publicerat : 10 maj

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Controller sökes till myndighet i Norrköping