Jurek

Controller

För kunds räkning söker vi controller

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som controller har du ett ansvar att stödja avdelnings- och enhetschefer i budget och planering och uppföljning. Du arbetar bland annat med att sammanställa, kvalitetssäkra och analysera månadsbokslut och prognoser. I din roll som stöd till linjen förväntas du sprida kunskap och presentera relevant information på ett pedagogiskt sätt. Du har vilja och förmåga att bidra med kvalificerade analyser och beslutsunderlag. Arbetet ställer krav på en god helhetssyn i ekonomirelaterade frågor och en god kommunikativ förmåga. Du har ett nära samarbete med övriga controllers, med redovisningsfunktionen samt flera enheter inom förvaltningen.

 

Vem är du?

Vi söker en person med god analytisk förmåga som kan kommunicera ekonomisk information på ett lättförståeligt sätt. Som har lätt för att samarbeta med andra, och gärna bidrar i arbetet med att utveckla processer och arbetssätt och skapa ett positivt samarbetsklimat. Engagerad, strukturerad och leveranssäker ger bra förutsättningar för att trivas i rollen.

 

För att vara kvalificerad för tjänsten har du även:

Relevant högskole- eller universitetsutbildning inom ekonomiområdet/med inriktning på ekonomi.

Flera års erfarenhet av självständigt arbete med ekonomisk planering och uppföljning samt analys i en större organisation.

Vara noggrann och ha en bred analytisk förmåga, ett gott siffersinne och mycket goda kunskaper inom Excel och Powerpoint.

God kommunikativ förmåga eftersom en stor del av arbetet handlar om att rapportera och förklara.

Meriterande för tjänsten är erfarenhet från en politiskt styrd organisation. 

 

Vad vi erbjuder

Ett konsultuppdrag på heltid med start så snart som möjligt och kommer pågå i ca 2-3 månader. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Karin Thorstensson på karin.thorstensson@jurek.se

 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område

Ängelholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Ängelholm . Publicerat : 21 februari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Controller