Jurek Bemanning

Contract Manager till välkänt bolag på deltid

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en Contract Manager till ett tillverkningsbolag i Järfälla. Tjänsten är på 50 % med möjlighet till utökning. I rollen kommer du även arbeta mot Göteborg, vilket betyder att du kommer vara på plats i Göteborg cirka 1 dag i veckan/ varannan vecka. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden är:

Stötta inköpsavdelningen i frågor som rör avtalsfrågor och kontraktsstöd. 

Hålla utbildningar och uppdatera dokument. 

Medverka i förhandlingar vid behov. 

Vem är du?

Vi söker dig som har en juridikutbildning och har cirka ett till tre års erfarenhet av att arbeta med allmän affärsjuridik.Vi ser även att du tidigare arbetat med avtalsförhandling och det är meriterande om du har erfarenhet av leveransavtal med tekniskt innehåll.   

Som person är du engagerad och driven samt har ett affärstänk. Du är även kommunikativ och kan både arbeta självständigt och tillsammans med andra. 

Du erbjuds

Du erbjuds ett utvecklande uppdrag på ett välkänt bolag i Järfälla. Detta är ett konsultuppdrag som förväntas pågå i cirka sex månader, vilket betyder att du kommer vara anställd hos Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta ute hos vår kund. Uppdraget är på deltid med start i september. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande, tveka därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Amanda Rietz på amanda.rietz@jurek.se. Ansök på www.jurek.se.

Område:
Järfälla
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Deltid

Kontakt:
Amanda Rietz

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Järfälla . Publicerat : 22 augusti

Kategorier : Inköp Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Contract Manager till välkänt bolag på deltid