Jurek

Contract Manager till Keolis i Uppsala

Har du intresse för affärs- och verksamhetsutveckling? Drivs du av att bygga goda kundrelationer och har erfarenhet av att arbeta med avtal och kontrakt? Keolis flyttar människor från A till B med hjälp av avancerade tekniska lösningar inom kollektivtrafiken. Vill du vara med och bidra till en samhällsbärande funktion och vara en del av ett bolag som arbetar mot en mer hållbar framtid? Trivs du med att driva projekt från start till slut, samarbeta med olika funktioner inom verksamheter och söker en roll med stora möjligheter? Då kan rollen som Contract Manager vara en spännande möjlighet för dig!

 

Till Keolis i Uppsala söker vi nu en Contract Manager som kommersiellt och operativt kommer vara affärsansvarig med främsta målet att utveckla affären, driva intäkter, bygga relationer med både kund, interna stakeholders, samt bidra till att teamet och företaget ständigt utvecklar sin förmåga kring affärs- och verksamhetsutveckling. I rollen förväntas du även bedriva omvärldsbevakning, genomföra utvecklingsprojekt med kund samt träffa representanter från den politiska sfären och näringslivet.

 

Arbetsuppgifter

Som Contract Manager ansvarar du för kontrakten inom Trafikområde Norr som innefattar UL, Värmlandstrafiken och Dalatrafik, dess intäkter, lönsamhet och kundrelationer. Du kommer ingå i ett affärsområde tillsammans med Områdeschef, Business Controller och HRBP som tillsammans ska utveckla och projektleda dessa avtal. Som Contract Manager:

 

• Äger och driver du affärsrelationen med kunden, vilket kan innebära:

         - Merförsäljningsinitiativ

         - Affärsmässig utveckling och optimering av trafik

         - Kontraktsutveckling och förhandling

         - Intäktssäkring

         - Riskhantering

         - Marknadsutveckling

• Driver kundförbättrande åtgärder och åtgärder för att säkerställa kontraktsefterlevnad

• Koordinerar och säkerställer åtgärder i trafikområdena baserat på resultat från avtals- och affärsmöten

• Bistår trafikområden med uppföljning och rapportering från kund- och avtalsperspektiv

• Löpande säkerställande av omvärldsbevakning kopplat till det kontrakt man ansvarar för

• Samordnar relevanta parter internt vid avtalsuppföljning, inspektion och revision från kund

• Driver påverkansarbete mot politiker och andra viktiga beslutsfattare

 

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som Contract Manager ser vi att du är utbildad civilekonom, civilingenjör eller likvärdigt samt har minst tre års erfarenhet av en liknande roll där du arbetat med affärsutveckling, avtalsfrågor och kundkontakt. Du har stor förståelse för avtalsuppbyggnad och förmåga att på en grundläggande nivå tolka avtal och villkor. Vidare har du har god data-och systemvana samt talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

 

Som person har du stor egen drivkraft och initiativförmåga. Du ser till att saker händer och har förmåga att se till både detaljer och helhet. Som Contract Manager har du många kontaktytor varför vi ser att du har mycket god social och kommunikativ förmåga samt lätt för att uttrycka dig i såväl tal som skrift. Att bygga långsiktiga relationer och möta människor är något som driver dig, samtidigt som du har stort kund- och affärsfokus. Vidare är du analytisk, kreativ och resultatinriktad och du samverkar gärna med ditt närmsta team och med andra kollegor internt såväl som med kunder och andra externa kontaktytor.

 

Du erbjuds

Du erbjuds en spännande tjänst på Keolis där du får stor möjlighet att påverka och utveckla företagets affär framåt. På Keolis har du goda förutsättningar att kombinera ditt yrkesliv med privatliv och de arbetar aktivt för att främja personalens utveckling och ger möjligheter till att växa inom företaget.?Keolis präglas av en inkluderande arbetsmiljö med etnisk och kulturell mångfald där klimatet är öppet.

 

En hybrid arbetsform med möjlighet till att både arbeta hemifrån och tillsammans på plats på deras fina kontor i Uppsala där både gym och bastu finns att tillgå. En del resor inom Trafikområde Norr förekommer samt även till huvudkontoret i Stockholm. Tjänsten avser tillsvidare, heltid med inledande 6 månaders provanställning. Start omgående eller enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid och du kommer att vara anställd av Keolis.

 

Ansökan

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten är kontakta gärna ansvariga rekryteringskonsulter Hanna Broström på hanna.brostrom@jurek.se 076-00269 24 alt. Hanna Kaponen på hanna.kaponen@jurek.se 076-0026925

 

Om Keolis

Keolis är ett globalt kollektivtrafikbolag och en stark aktör inom den svenska kollektivtrafiken sedan 20 år tillbaka. Keolis arbetar för att utveckla kollektivtrafiken, förenkla vardagen för resenärerna och bidra till ett mer hållbart resande. Arbetet bedrivs tillsammans med uppdragsgivare och samarbetspartners inom stora delar av Sverige, för närvarande i Dalarna, Karlstad, Uppsala, Göteborg och Stockholm. För att vi ska kunna växa behöver vi bl. a kunna leverera våra tjänster med högre effektivitet och kvalitet än våra konkurrenter. Det ställer stora krav på våra medarbetare samtidigt som det erbjuder ett högt fokus på utveckling där vi måste förbättras för att växa.

 

Område

Uppsala

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Uppsala . Publicerat : 16 januari

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Ekonomi & Finans Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Contract Manager till Keolis i Uppsala