Jurek Bemanning

Contract Management Administrator till BMW Financial Services

Nu söker vi en administrativ stjärna med erfarenhet från finansbranschen till en av världens mest framgångsrika tillverkare av bilar och motorcyklar - BMW Group i Sollentuna.

Är du en självständig, noggrann och kvalitetsmedveten person? Är du samtidigt en lagspelare som trivs med att arbeta mot gemensamma mål? Motiveras du av administrativa uppgifter i kombination med externa kontaktytor – då har vi tjänsten för dig!

 

Arbetsuppgifter

Som Contract Management Administrator kommer du att ansvara över kundreskontran för BMWs norska verksamhet. Tjänsten är dynamisk då du utöver administrativa arbetsuppgifter även har kontakt med kunder och återförsäljare. Du ansvarar också för att bidra till att BMWs premiumtjänster håller hög kvalitet.

 

I rollen kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara:

  • Ansvara för den norska marknadens kundreskontra
  • Hantera manuella inbetalningar
  • Avsluta och delamortera kontrakt
  • Göra bokningar och stämma av konton

 

 

Du kommer att tillhöra ett hjälpsamt och positivt team på 6 personer och du rapporterar till din teamledare. I rollen kommer du utöver dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara behjälplig i övriga administrativa uppgifter som hanteras på avdelningen.

 

Vem är du?

Vi söker dig med minst ett par års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, fördelaktigen inom finansbranschen. Du har en universitetsexamen inom ekonomi, alternativt gymnasieekonom med relevant arbetslivserfarenhet inom kundreskontra och ekonomirelaterad administration. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

 

Vidare ser vi att du brinner för administration och besitter förmågan att arbeta strukturerat och kvalitetsmedvetet. Du är en serviceinriktad person med en god kommunikativ förmåga. Vi ser även att du är flexibel och besitter förmågan att prioritera under tidvis högt tempo.

 

Viktigt för tjänsten är:

  • Ett starkt intresse för administrativa uppgifter
  • Att arbeta strukturerat
  • Vara noggrann, analytisk och ha ett sinne för siffror
  • Ha en god datorvana, gärna inom Excel

 

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag på 12 månader under ett föräldravikariat, vilket betyder att du kommer vara anställd hos Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta hos BMW Financial Services där du har en lika stor del i BMWs framgång som en anställd. BMW sitter i moderna lokaler i Sollentuna/Silverdal med bland annat tillgång till gym och gruppträningsklasser som alla får ta del utav.

 

Uppdraget är på heltid med start i augusti. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Caroline Perneryd på 070 – 437 66 50 eller mail: caroline.perneryd@jurek.se. Urvalsprocessen sker löpande och du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Om BMW Group Financial Services

BMW Financial Services är BMWs eget finansbolag. Ett helägt bolag inom BMW Group med lång erfarenhet av att finansiera BMW-bilar och kan BMW, bättre än något annat finansbolag. I dagsläget finansierar BMW Financial Services miljontals bildrömmar runt om i världen och är en del av bilköpet. Kunden väljer sin BMW i första hand för att den är rolig att köra och inte för att det är roligt med finansiering och pappersarbete. Därför har de sett till att det är enkelt och bekvämt att finansiera bilen hos BMW. Huvudkontoret för Norden ligger i Stockholm. I Sverige har verksamheten funnits sedan 1999.

 

Område:
Sollentuna
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

 

Kontakt:
Caroline Perneryd
caroline.perneryd@jurek.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 25 augusti . Arbetsort : Sollentuna . Publicerat : 29 juli

Kategorier : Ekonomi & Finans Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Contract Management Administrator till BMW Financial Services