Jurek

Contract Management Administrator

Vi söker nu en administrativ stjärna till en av världens mest framgångsrika tillverkare av bilar och motorcyklar - BMW Group. BMW Group är med deras tre varumärken BMW, MINI och Rolls-Royce, världens ledande premiumtillverkare av bilar och motorcyklar samt erbjuder finansiella och mobila premiumtjänster. Framgången för BMW Group har alltid baserats på långsiktigt tänkande och ansvarsfulla beslut. Företaget har därför etablerat en ekologisk och social hållbarhet genom hela varukedjan, omfattande produktansvar och ett tydligt åtagande att spara resurser som en integrerad del av strategin. Alla som arbetar inom BMW Group är stolta över att kunna leverera bilar, finansiella tjänster och kundupplevelser med högsta kvalitet. Deras kunder över hela världen är stolta över att köra en BMW. Vill du också vara stolt? Dela din passion med oss!

 

 

Arbetsuppgifter

Som Contract management administrator hos BMW Financial Services kommer du arbeta med kontraktshantering för BMWs nordiska verksamhet. Tjänsten är dynamisk då du utöver administrativa arbetsuppgifter även kommer ha kontakt internt på BMW samt gentemot BMW:s återförsäljare. Du ansvarar också för att bidra till att BMW:s premiumtjänster håller hög kvalité och du brinner för att ge förstklassig service. Du kommer att vara en del av ett roligt, opretentiöst och högpresterande team, där du erbjuds en arbetsplats med ett starkt varumärke i ett internationellt företag. Vi ställer stora krav men erbjuder också mycket i gengäld.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Administrering av leasing- och lånekontrakt samt 2nd level support till extern service provider

• Säkerställa att våra kunder och återförsäljares krav uppfylls genom daglig kontakt via mail och telefon

• Hantering av kontraktsändringar och överlåtelser av kontrakt

• Övriga administrativa uppgifter tex kontrollrapporter, scanning och arkivering av kontrakt

• Kontakt både internt och med BMW:s återförsäljare i Norden

 

Verksamheten är belägen i moderna lokaler i Sollentuna och du kommer att rapportera till Team Lead Contract & Commercial Finance.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig med ett par års erfarenhet inom administration, ekonomi eller back Office. Du har god systemvana och du talar och skriver obehindrat på engelska och svenska. Som person är du strukturerad, noggrann och en god lagspelare. Vidare är du en pålitlig och positiv person som enkelt skapar förtroende och uppskattar de många dagliga kontakter med kollegor och återförsäljare inom Norden. Vi ser det som meriterande om du har en universitetsexamen inom ekonomi, men detta är inget krav.

 

 

Du erbjuds

Du kommer vara anställd hos Jurek Rekrytering & Bemanning och kommer arbeta hos BMW Financial Services i Sollentuna/Silverdal. Du erbjuds ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt och som förväntas fortlöpa fram till årsskiftet 2022/2023. Tjänsten är förlagd på heltid och det finns goda möjlighet till att detta övergår till en tillsvidareanställning via Jurek.

 

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Emelie Prokop på emelie.prokop@jurek.se. Urvalsprocessen sker löpande och du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se

 

 

Om BMW Group Financial Services

BMW Financial Services är BMWs eget finansbolag och ett helägt bolag inom BMW Group. Bolaget har lång erfarenhet av att finansiera BMW-bilar och kan BMW, bättre än något annat finansbolag. I dagsläget finansierar de miljontals bildrömmar runt om i världen och är en naturlig del av bilköpet. Kunden väljer sin BMW i första hand för att den är rolig att köra och inte för att det är roligt med finansiering och pappersarbete. Därför har BMW Financial Services sett till att det är enkelt och bekvämt att finansiera bilen hos dem.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 5 januari

Kategorier : Ekonomi & Finans Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Contract Management Administrator