Jurek

Compliance Manager till startup-bolag i centrala Göteborg

Vi söker en Compliance Manager till vår kund, ett startup-bolag som sitter i fräscha lokaler mitt i centrala Göteborg. Verksamheten består idag av runt 70 medarbetare och som Compliance Manager kommer du att bli en del av bolagets Finance and Legal team. Du kommer här att bli en viktig del i ett drivet, dedikerat och härligt team och du kommer att rapportera direkt till bolagets CFO. 

Det här är ett konsultuppdrag med start omgående, som initialt kommer att pågå i 3-6 månader med mycket god chans till förlängning, samt med chans till anställning hos vår kund. 

 

Arbetsbeskrivning

Som Compliance Manager kommer du att arbeta med att stödja och säkerställa att företaget följer lagar och regler inkl. GDPR. Detta är en bred roll som bl.a. innebär att: 

  • Utveckla, upprätthålla och ge råd kring interna förordningar
  • Säkerställa att lagar och regler efterlevs
  • Identifiera och utvärdera risker 
  • Bidra till att processer och rutiner förbättras och efterlevs
  • Upprätta och utveckla riktlinjer, policys, instruktioner och rutiner 

Ditt dagliga arbete som Compliance Manager är självständigt och varierar mellan många olika uppgifter. Du kommer att få lära känna företagets verksamhet och få komma i kontakt med samtliga delar av verksamheten i olika frågor. 

Du kommer att arbeta tillsammans med drivna och kompetenta kollegor i en härlig arbetsmiljö. Du får här förmånen att arbete med flexibla arbetstider, där du också får chans att arbeta hemifrån delar av tiden. 

 

Vem söker vi?

Till denna roliga och utmanande roll som Compliance Manager hos vår kund söker vi dig som är självgående och lösningsorienterad. Vi ser vidare att du som söker har: 

  • Juristexamen
  • Gedigen kunskap om affärsprocesser och regelverk
  • Erfarenhet av att arbeta med compliance i snabbväxande företag
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift 

För att trivas i den här roliga rollen har du hög integritet, är strukturerad och analytiskt lagd. Du tycker om att arbeta med ett stort eget ansvar för ditt arbete, men som en del i ett engagerat team. Du behöver ha ett tydligt ledarskap med en god kommunikativ förmåga. 

I rollen kommer du regelbundet att resa till Stockholm. 

 

Du erbjuds

Ett spännande uppdrag i trevliga lokaler mitt i centrala Göteborg. Du arbetar här med flexibla arbetstider och möjlighet till arbete hemifrån. Du får förmånen att arbeta tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor i ett härligt team. Du erbjuds en visstidsanställning på initialt 3-6 månader med mycket god chans till förlängning, och möjlighet till anställning hos kund. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ida Höglund på ida.hoglund@jurek.se

    

Område: Göteborg

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 23 juni

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Compliance Manager till startup-bolag i centrala Göteborg