Jurek

Compliance Ansvarig till Samhall

Sedan vi startade verksamheten för över 40 år sedan har vi bidragit till en arbetsmarknad där alla ses som en tillgång. Det är vi stolta över och idag är vi Sveriges största företag med verksamhet över hela landet – vi finns där behovet finns.

Vi söker nu vår nya Compliance Ansvarig!

 

Arbetsbeskrivning

I din roll som Compliance Ansvarig kommer du få en nyckelroll inom Samhall med ansvar för bolagets compliance-relaterade frågor. Du kommer arbeta brett och proaktivt, såväl strategiskt som operativt, vilket bland annat innefattar att driva, utveckla och följa upp processer och policys kopplade till compliance för att säkerställa att dessa ligger i linje med och bidrar till Samhalls övergripande mål.

 

Du kommer få en viktig rådgivande roll i verksamheten där du kommer driva och ge råd och vägledning kring de regulatoriska frågorna och verksamhetens implementation av nya regelverk. Aktuella områden är bland annat affärsetik, konkurrensrätt samt dataskydd. I rollen som Compliance Ansvarig ingår att samordna och driva det övergripande compliance-arbetet och att bevaka, kontrollera och följa upp eventuella risker och utvecklingsbehov.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

• Säkerställa god regelefterlevnad i Samhalls verksamhet

• Etablera och kontinuerligt förbättra ett effektivt och modernt compliance-program för Samhall

• Hålla dig uppdaterad om nya och förändrade lagar, regelverk och andra krav om är viktiga för Samhalls regelefterlevnad och säkerställa att dessa på ett effektivt sätt omsätts till interna krav

• Upprätta och förvalta relevanta styrdokument

• Ansvara för att bygga upp systematik och struktur för processer och rutiner inom compliance-området

• Skapa relevanta nätverk och forum för samverkan och samordning av processer och kontroller

• Vara verksamhetens huvudsakliga stöd inom området och löpande ansvara för att relevanta utbildningar tillhandahålls

 

I rollen ingår att arbeta proaktivt och systematiskt inom compliance-området samt att skapa en stark compliance-kultur inom Samhall.

 

Du tillhör juristfunktionen och rapporterar till bolagets chefsjurist. Din arbetsplats blir i moderna och attraktiva kontorslokaler på Samhalls huvudkontor i Stockholm.

 

Vem är du?

Vi söker dig som efter avslutad svensk examen inom juridik eller ekonomi har arbetat minst sju år på advokatbyrå och/eller bolag. Du har erfarenhet av att ha arbetat med compliance på bolag och vi ser gärna att du är kunnig inom såväl konkurrensrätt som dataskydd.

 

Som person är du självgående, samarbetsorienterad och initiativrik. Du är en god kommunikatör som har förmågan att få med dig människor på förändringar och du kan förmedla information och instruktioner på ett enkelt och tydligt sätt i både tal och skrift. Du är inte rädd för att ta ansvar och fatta beslut. Du har hög integritet och kan kravställa när det behövs. Du har en hög servicenivå, ett starkt driv och att du trivs med att arbeta i en dynamisk arbetsmiljö.

 

Du erbjuds

Du erbjuds en och central och strategiskt viktig roll som Compliance Ansvarig på Sveriges största företag med verksamhet över hela landet! Då rollen är ny ges du en unik möjlighet att vara med att forma dess närmare innehåll och sätta ramarna och processerna för bolagets compliance-funktion.

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande.

 

I denna rekryteringsprocess samarbetar Samhall med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.

 

Fackliga kontaktpersoner:

Vill du ställa frågor till facklig representant är du välkommen att kontakta:

Siwert Ahlm Unionen, 070-546 87 17

Asim Zilic SACO, 070-359 45 15

Maria Sköld, Ledarna 073-063 50 40

 

Om verksamheten

Vi ägs av staten och vårt huvuduppdrag är att skapa utvecklande jobb åt personer med funktionsnedsättning och på så sätt ge dem en plats på den ordinarie arbetsmarknaden. Målet är att 1500 medarbetare varje år ska lämna oss för andra arbetsgivare. Vi ska lyckas med det genom att skapa riktiga arbetstillfällen som är efterfrågade på marknaden. Vi är övertygade om våra medarbetares förmåga att leverera med hög kvalité inom bland annat städ, omsorg, logistik och tillverkning. Vi omsätter årligen ca nio miljarder kronor – överskottet stannar i företaget och investeras i bland annat utbildning och utveckling av våra medarbetare.

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 11 april

Kategorier : Ekonomi & Finans Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Compliance Ansvarig till Samhall