Jurek

Commercial Coordinator till FILA Nordic

Nu finns chansen att få vara med på en spännande resa och vara en del av ett engagerat team i en internationell och kreativ miljö. FILA Nordic är en ledande grossist för kreativa produkter inom tre affärsområden; pennor för barn, Fine Art material och industriella märkpennor. Bolaget representerar de största och mest prestigefulla varumärkena inom sitt område. Om du trivs i en omväxlande och driven miljö med stort fokus på utveckling och goda relationer kommer du trivas hos oss!

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som Commercial Coordinator kommer du ha ett nära samarbete med bolagets försäljningschef och tillika VD. Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och både uppgifter och ansvar kommer att växa med tiden, i takt med att du lär känna bolaget och utvecklas i din roll. Du fungerar som VD:s högra hand.

 

Exempel på arbetsuppgifter:

-Assistera med att ta fram, samt följa upp, månatliga försäljningsrapporter för samtliga marknader och varumärken

-Planera och ta hand om kunder som besöker kontoret för utbildning eller i andra syften

-Vara behjälplig i att ta fram offertunderlag till kunder

-Vara delaktig i att skapa säljdrivande aktiviteter och kampanjer

-Vara delaktig i vissa strategiska diskussioner om FILA Nordics framtida riktning

-Med tiden själv kunna ta en roll som Account Manager, eller liknande, och ansvara för flera av bolagets viktiga kunder

 

Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi att du är analytiskt lagd, en riktig fena på siffror, och samtidigt har en prestigelös inställning och är en "doer "som får saker att hända. Att du är van att arbeta i Excel och andra MS Office program samt har ett intresse för digitalisering förutsätter vi. FILA Nordic sätter stort värde på goda relationer, såväl med kunder som med samarbetspartner och kollegor emellan. Därför tycker vi att det är viktigt att du har en hög förmåga att skapa förtroende och bygga långsiktiga relationer. Vi önskar även att du har ett stort driv och engagemang i det arbete du utför och tycker om både att arbeta självständigt samtidigt som du är en god lagspelare som vet att samarbete leder till resultat. För att trivas i rollen uppskattar du även en internationell och dynamisk miljö där tempot kan vara högt. Samt talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

 

Vi tror att du har en utbildning inom företagsekonomi/management eller liknande med dig och att du nyligen tagit examen. Att du har viss arbetslivserfarenhet, antingen under dina studier eller något år eller två efter, ser vi positivt på.

 

Du erbjuds

För rätt person är rollen som Commercial Coordinator starten på en enorm möjlighet att på sikt få utvecklas och gå vidare som ledare inom bolaget. Antingen i Göteborg eller i övriga Fila Group. Bolagets tillträdande VD har själv gjort en liknande resa. Tack vare sitt driv och sin ambition tillsammans med sitt fokus på goda relationer både med kunder och kollegor, har hon framgångsrikt vuxit inom bolaget.

 

Du välkomnas in i ett team med ett stort driv, passion och stolthet över företaget och produkterna! Kulturen i bolaget är entreprenöriell där nya idéer och tankar välkomnas. Som nyanställd hos FILA Nordic kommer du att introduceras till samtliga avdelningar i bolaget och det finns en stark gemenskap där alla jobbar mot samma mål.

 

Om FILA Nordic

FILA (Fabbrica Italiana Lapis ed Affini) grundades år 1920 med ett fokus på verktyg för märkning, både för professionellt och kreativt bruk. Bolaget noterades på Milanobörsen i november 2015. FILA är ett internationellt och innovativt företag med särskild fokus på att bilda starka och positiva relationer med kunderna. Detta har resulterat i starkt växande marknadsandelar och lönsamhet.

 

FILA Nordic är baserat i Kungälv och är ansvarig för all försäljning, marknadsföring och distribution av FILA-gruppens varumärken i de fem nordiska marknaderna. Med världskända varumärken så som Arches, Lyra, Giotto, DAS, Daler-Rowney och Canson, har FILA Nordic ett omfattande utbud av produkter som täcker marknadens behov av verktyg för märkning inom industrin samt kreativa produkter till skola, hobby och konst. FILA Nordics kunder är till största del skolleverantörer, hobby och konstnärsbutiker, kontors- och bokhandeln, gör det själv-butiker samt industrihandlare.

 

Läs gärna mer om FILA-gruppen:

Growing in colour - F.I.L.A Group - F.I.L.A Group (filagroup.it)

 

Din ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar FILA Nordic med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jenny Folkesson på jenny.folkesson@jurek.se

Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl med hänvisning till GDPR.

 

Område

Kungälv

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Kungälv . Publicerat : 8 december

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Commercial Coordinator till FILA Nordic