Jurek

Collection officer till ALD Automotive i Täby

Är du en utåtriktad och proaktiv person som drivs av att ta eget ansvar, ser möjligheter och har en god samarbetsförmåga? Är du dessutom kommunikativ och prestigelös med förmågan att utveckla processer och rutiner. Då kan detta vara rätt tjänst för dig!

 

ALD Automotive söker nu en Collection Officer till deras ekonomiteam placerat på huvudkontoret i Täby.

 

 

Arbetsuppgifter

ALD Automotive är ett finansiellt starkt bolag på tillväxt med en spännande resa framför oss. I din roll som Collection Officer ansvarar du för att leda och utveckla avdelningen och bidra till ALD´s lönsamhet. Du stöttar ALD Automotive AB och NF Fleet AB med administration och dokumentering av kravhantering mot våra leasingkunder. Du har också ansvar för att initiera och driva utveckling, effektivisera processer samt bygga nära relationer med både våra externa och interna parter. Du rapporterar till Finance Director och är en del av ekonomiavdelningen på 11 personer.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Skicka löpande betalningspåminnelser

• Förbereda och följa upp kravmöten med säljansvarig för ALD Automotive AB och NF Fleet AB

• Hantering av inkassoåtgärder och termineringar av kontrakt

• Förbereda och hantera ärenden till Kronofogden och utländska domstolar

• Rapportera kunders betalmönster till ALD International

• Vid behov stötta i andra arbetsuppgifter på vår redovisningsavdelning

• Vid behov stötta kundtjänst eller bolagsjurist i tvister som rör kundfordringar

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi och tidigare erfarenhet av att arbeta med kredithantering gärna från en internationell koncernmiljö. Du är en prestigelös person som trivs att arbeta med varierade arbetsuppgifter, både operativt och med strategiska ekonomifrågor och med en förmåga att utveckla processer och rutiner inom det egna teamet. Du är en god användare av Microsoft Office-programmen, i synnerlighet Excel och är även van att hantera stor mängd data. Du har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift samt har B-körkort.

 

Som person är du målinriktad, lösningsorienterad och strukturerad samtidigt som du har lätt för att bygga relationer både internt och externt. Du är analytisk med ett öga för detaljer men kan också se helheten och kan prioritera mellan arbetsuppgifter och trivs med att fatta egna beslut. Du motiveras av att värdera och göra bedömningar i enskilda ärenden som bidrar till lönsamhet för företaget. Du uppskattar en dynamisk företagskultur där du får möjlighet att ta egna beslut, driva förbättring och utveckling, alltid med slutkund i fokus.

 

 

Du erbjuds

Du erbjuds en bred och omväxlande roll i ett roligt och välkomnande bolag där man snabbt blir en del i gänget. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Täby.

I denna rekryteringsprocess arbetar ALD Automotive tillsammans med Jurek Rekrytering och Bemanning.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström telefon: 070 751 9343 alternativt marie.kallstrom@jurek.se.

Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se.

 

 

Om verksamheten

ALD Automotive är ett av världens ledande leasingbolag och ett dotterbolag till den franska bankkoncernen Société Générale med nära 1,76 miljoner bilar och 6 500 medarbetare i 43 länder. Vi är specialiserade på fordonsleasing till företag och i vårt koncept ingår fullständig outsourcing av våra kunders hela bilparker. Vårt strategiarbete fokuserar på att få branschens nöjdaste kunder genom att leverera hållbara mobilitetslösningar. Genom att överlåta ansvaret för driften av bilparken till oss får våra kunder större frihet att koncentrera sig på att driva sin kärnverksamhet. ALD Automotive är märkesoberoende och finansierar alla märken. Läs gärna mer på www.aldautomotive.se

 

Område: Täby

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Täby . Publicerat : 1 april

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Collection officer till ALD Automotive i Täby