Jurek

Chefsassistent till Art Clinic i Göteborg

Nu finns det möjlighet att söka tjänsten som chefsassistent på Art Clinic som är en av Sveriges ledande specialistkliniker inom bland annat ortopedi, ryggkirurgi, estetisk och rekonstruktiv plastkirurgi samt injektionsbehandlingar.

 

Om tjänsten

I rollen som chefsassistent agerar du som stöd till affärsområdeschefen i Göteborg samt till viss del ledningsgruppen. Tjänst kräver att du har en hög grad av integritet och känner dig bekväm med att arbeta självständigt och periodvis även i högt tempo, vilket kräver att du är välorganiserad och har goda kommunikations- och nätverksfärdigheter.

 

Tjänsten innefattar arbetsuppgifter så som:

• Koordinera och organisera kalender, ordna konferenser/evenemang, boka resor

• E-postadministration för affärsområdeschefen

• Medverka till att kallelser och dagordningar utformas och sänds ut

• Ta fram och sammanställa material inför möten och konferenser

• Producera material till ledningsmöten samt utskick till ledningsgrupp

• Ansvara för protokollföring/mötesdokumentation samt upprätthålla olika typer av dokument och presentationer

• Söka och samla in data/statistik och sammanställa rapporter

• Kontera leverantörsfakturor och hantera utläggsredovisning

• Uppdatera företaget hemsida och intranätet samt vara kontaktperson till marknadsavdelningen

 

Vem är du?

För att du ska trivas och lyckas i denna nya roll, behöver du ha flera års gedigen erfarenhet i en liknande roll samt tycker om utmaningarna i att stödja din chef. Dina personliga egenskaper är av stor vikt. Du trivs med att ge service du har ett intresse för att sätta dig in i verksamheten. Självklart är du kvalitetsmedveten, bra på att prioritera och van att hantera många uppgifter parallellt.

 

Du tar med glädje egna initiativ och fullt ansvar för alla dina uppgifter. Du har god organisatorisk förmåga och är van med att göra prioriteringar i ditt arbete. Vidare har du mycket goda datakunskaper och hanterar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning.

 

Du erbjuds

Hos Art Clinic erbjuds en omväxlande och utmanande tjänst där Art Clinic har kontor i moderna lokaler i Mölndal. Enstaka resdagar förekommer i tjänsten. För att bibehålla den familjära atmosfären arrangeras regelbundet gemensamma aktiviteter för sina anställda.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning med omfattning på 80 -100%. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Om företaget

Art Clinic grundades 1999 och är i dag en av Sveriges ledande specialistkliniker och erbjuder specialistvård med professionellt omhändertagande och personlig service. Verksamheten bedrivs inom en rad olika specialiteter bland annat ortopedi, ryggkirurgi, estetisk och rekonstruktiv plastkirurgi samt injektionsbehandlingar.

 

I dag har Art Clinic 190 anställda fördelade på landets kliniker i Göteborg, Uppsala, Stockholm och Jönköping. Mottagningsverksamhet finns även på ett flertal orter i landet.

Sedan juni 2022 ägs Art Clinic av Aleriskoncernen.

 

I denna rekryteringsprocess samarbetar Art Clinic med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Hellner på malin.hellner@jurek.se.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

 

Vi ser fram emot din ansökan inom kort!

 

Område

Göteborg

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 23 januari

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Chefsassistent till Art Clinic i Göteborg