Jurek

Chef till vår nya juristenhet, LRF Konsult

Vi söker en områdeschef till vår nya enhet för juridisk rådgivning. Enheten består idag av ca 30 jurister och tre teamledare, alla lokaliserade i Stockholm.

Till och med april 2020 är enheten en del av Lexly (tidigare Avtal24). Därefter övergår den i LRF Konsults verksamhet baserat på ett exklusivt samarbetsavtal som LRF Konsult och Lexly har ingått kring juridiska tjänster. Samabetet med Lexly är en del av vår vilja att skapa ännu mer affärsnytta och värde för våra kunder. LRF Konsult är Sveriges största redovisnings- och rådgivningsföretag och har cirka 1 300 medarbetare på drygt 130 orter och över 70 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi, fastighetsförmedling, juridik, skatt och affärsrådgivning som ger affärsnytta för småföretagare.

Sedan 2018 har vi nya ägare och ett fokus på att växa och skapa ännu mer kundvärde. Vi växer både organiskt och genom förvärv och har en nordisk tillväxtambition.

Vi är ett värderingsdrivet bolag med engagerade medarbetare, lokal närvaro och stort kundfokus. Vi jobbar aktivt med våra värderingar. För fjärde året i rad har vi blivit rankade som en av Sveriges bästa arbetsgivare – och det tänker vi fortsätta vara.

Vi söker dig som med hjärta, passion och driv kan utmana våra medarbetare för att vi ska kunna fortsätta leverera Sveriges bästa juristtjänster.


Om tjänsten

Som områdeschef för vår nya juristenhet har du personalansvar för de tre teamledarna. I takt med att teamen växer kommer flera teamledare att anställas. Dina viktigaste uppgifter blir att leda verksamheten i en kraftig tillväxt och säkerställa att teamen uppnår sina sälj- och kvalitetsmål. En viss del av din tid kommer också behöva gå till kundarbete.

Dina uppgifter består bland annat i att:
• Ansvara för att uppnå sälj- och kvalitetsmål
• Anpassa verksamheten som är i kraftig tillväxt till extern försäljningspart, samt säkerställa effektiv vidaredistribution av kunduppdrag internt inom    LRF Konsult (Ludvig & Co)
• Utveckla säljmetodik och kundbemötande
• Kontinuerligt förbättra och effektivisera struktur och arbetsprocesser
• Leda arbetet på enheten och coacha teamledarna i deras dagliga operativa arbete
• Samarbeta med interna och externa stakeholders (ex Lexly)
• Säkerställa rekrytering, onboarding och kompetensutveckling av medarbetarna i takt med tillväxtbehov

I rollen som områdeschef har du även ansvar för att upprätthålla ett gott arbetsklimat och informationsflödet i din grupp. Du kommer att erbjudas utbildningar, nätverksträffar och möjlighet att dela erfarenheter med andra kollegor inom företaget.

Kontoret ingår i vår Region Central där ett flertal av våra tillväxtenheter är organiserade.


För att lyckas behöver du

• Högskoleutbildning – gärna jurist men inte ett krav
• Omfattande erfarenhet av säljledande arbete (+5 år)
• Ledarskapserfarenhet, gärna erfarenhet av callcenter eller kundservice
• Erfarenhet av att bygga en service-relaterad verksamhet

Som person är du intresserad av försäljning och att driva förändring på traditionella marknader. Du är resultatinriktad, lösningsorienterad, prestigelös och har förmågan att leda och motivera andra människor.


Ansökan

I denna rekrytering samarbetar LRF Konsult med Jurek. Då tjänsten ska tillsättas snarast, sker intervjuer löpande. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Jurek, Ulrikka Järnefelt, telefon: 0766 33 14 40. Välkommen med din ansökan snarast via vår hemsida: www.jurek.se

Område: Stockholm
Anställning: Tillsvidare
Omfattning: HeltidAnsök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 21 februari

Kategorier : Chef & Ledning Försäljning & Marknadsföring Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Chef till vår nya juristenhet, LRF Konsult