Jurek Bemanning

Castellum söker bolagsjurist

Om verksamheten

Castellum är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag med ett fastighetsvärde på drygt 70 miljarder kronor. Verksamheten är koncentrerad till attraktiva tillväxtmarknader i och kring Stockholm, Göteborg, Mälardalen, Östra Götaland, Öresundsregionen och Norrland. Vi växer med nya och befintliga kunders behov och deltar aktivt i utvecklingen av stadsdelar och städer. Vi är inriktade på kommersiella fastigheter och är cirka 400 medarbetare. Vi söker nu en bolagsjurist med placeringsort Göteborg – välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Som bolagsjurist hos oss kommer du att arbeta med ett brett spektrum av juridiska frågor som blir aktuella vid uppförande, uthyrning, förvaltning, förvärv och avyttring av fastigheter. En stor del av arbetet består i att stödja koncernen med löpande juridisk rådgivning och avtalsskrivning samt att biträda vid förhandling och tvister. Därtill kommer du även att arbeta med alla i koncernen i övrigt förekommande juridiska frågor vilka exempelvis kan bestå av följande arbetsuppgifter och rättsområden:
- Hyresrätt, avtalsrätt, bolagsrätt,
- M&A,
- Bolagsstyrning och riskhantering
- Intern kompetensutveckling inom det fastighetsrättsliga området,
- Omvärldsbevakning, ny lagstiftning, m.m.

Vem är du?

Du har jur.kand.-examen och minst fem års arbetslivserfarenhet från advokatbyrå, som bolagsjurist eller liknande inom det fastighetsrättsliga området. Som jurist har du en väl utvecklad analytisk förmåga, ett självständigt, affärsmässigt och serviceinriktat arbetssätt samt är pragmatisk utan att släppa på kravet på hög kvalitet i din rådgivning. Som person är du utåtriktad och lätt att samarbeta med. Du är också engagerad, prestigelös och trivs med att ta egna initiativ. Vidare är du kommunikativ samt har lätt för att etablera relationer och vinna förtroende.

Du erbjuds

Som bolagsjurist hos oss blir du välkomnad till ett innovativt fastighetsbolag under utveckling som håller sig i framkant. Du kommer att vara del av en stimulerande miljö med trevliga, ambitiösa och drivna kollegor. Vi erbjuder dig en roll med stort eget ansvar och spännande arbetsuppgifter. Du kommer att rapportera till chefsjuristen.

Start

Så snart som möjligt enligt överenskommelse

Lön

Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag

Urvalet sker löpande - välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Område

Göteborg
Västra Götaland

I denna rekryteringsprocess samarbetar Castellum med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Åsa Dahlberg på telefonnummer 031–7128349 alternativt asa.dahlberg@jurek.se

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Åsa Dahlberg

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Castellum söker bolagsjurist