Jurek Bemanning

Byggekonom till tvåårigt projekt

Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi nu en byggekonom för ett projekt i Stockholm. Projektet förväntas pågå i minst två år och du kommer arbeta som konsult. Du kommer att ingå i projektets projektorganisation och arbeta med avstämningar och kostnadsstyrning samt stötta projektledare med ekonomiska frågor. I rollen kommer du att rapportera till ledningsgruppen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:

- Systematisk kostnadsuppföljning 

- Ta fram analyser och rapporter som underlag till projektledare

- Följa upp strategiska nyckeltal och analysera avvikelser samt identifiera områden för kostnadsutveckling

- Utveckla och driva projektmoduler och genomföra dagliga ekonomiuppföljningar.

Vem är du?
Vi söker dig som har högskoleutbildning eller relevant yrkesutbildning inom ekonomistyrning. Du ska ha erfarenhet av kostnadsstyrning och ekonomisk uppföljning av entreprenadskontrakt i bygg- och anläggningsentreprenader. Vidare ska du ha god kunskap inom Officepaketet och det är meriterade om tidigare har arbetat i affärssystemet Agresso. Det är även meriterande om du har erfarenhet av projektekonomi och prognosarbete. 

Som person söker vi dig som är kommunikativ och flexibel. Du ska både ha förmågan att arbeta med helheten likaväl som att fokusera på detaljerna. Vi ser gärna att du är drivande, självgående och ansvarsfull. Sist men inte minst ska du vara bra på att bygga relationer och inte vara rädd att hugga i där det behövs.

Du erbjuds
Detta är ett konsultuppdrag - vilket betyder att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund. Uppdraget är med start i oktober och förväntas pågå i minst två år. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Amanda Rietz på amanda.rietz@jurek.se. Ansök på 
www.jurek.se Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. 

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Amanda Rietz

 Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 22 augusti

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Byggekonom till tvåårigt projekt