Jurek Bemanning

Business expert till modeföretag, Borås

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi nu en business expert för ett uppdrag på ett globalt modeföretag i Borås. I rollen som business expert kommer du att ha en varierande arbetsdag med olika ansvarsområden, där kvalitet är ledordet. Ekonomiavdelningen för kundens online avdelning arbetar med förvaltning och utredningar åt alla kundens e-handelsländer samt löpande redovisning och rapportering. Till kunden söker vi nu förstärkning till teamet som framförallt jobbar med Onlines globala expansion. Vi söker dig som har erfarenhet av den löpande verksamheten på en ekonomiavdelning samt har arbetat i SAP.


Du erbjuds ett omväxlande och flexibelt arbete där du behöver vara kunnig i både i detaljfrågor och på en mer övergripande nivå. Har du dessutom erfarenhet av olika affärssystem är det meriterande då arbetet kommer innebära analys och kravställning mot kundens onlinesystem i ett nära samarbete med IT.


Din kompetens inkluderar även:
- Ekonomisk/IT-ekonomisk högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet
- SAP-kunskap
- Analytisk förmåga
- Strategiskt tänkande
- Erfarenhet av verksamhetsprocesser
- Erfarenhet av redovisning
- Erfarenhet av affärs- och IT-utveckling
- Goda administrativa kunskaper
- Goda kunskaper i engelska i både tal och skrift

Vem söker vi?
Vi tror att du som söker är driven och självständig samt har förmågan att ta egna initiativ. Att vara lyhörd, flexibel, prestigelös och kunna jobba bra i team är viktiga egenskaper, likväl som att vara serviceinriktad, öppen och kommunikativ. Vi söker dig som har lätt för att se helhet och samband. Du är noggrann och har ett strukturerat arbetssätt men trivs samtidigt med ett högt tempo och snabba förändringar då detta präglar organisationen.

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående till 30/9-2018 - vilket betyder att du kommer att vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se eller 031-7128350. Ansök på www.jurek.se


Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Område:
Borås
Västra Götalands län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Julia Järvholm

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 7 mars . Arbetsort : Borås


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Business expert till modeföretag, Borås