Jurek Bemanning

Business Controller till Volkswagen Group

Volkswagen Group Sverige AB är Sveriges största bilimportör och är ett helägt dotterbolag till Europas största bilproducent Volkswagen AG. Vi marknadsför Volkswagen Personbilar, Skoda, Audi, SEAT, Volkswagen Transportbilar och Porsche - samtliga med starkt fäste på den svenska marknaden. I företagsgruppen ingår även dotterbolaget Europeisk Biluthyrning AB.

Arbetsbeskrivning

Som Business Controller får du en stimulerande utmaning där du utifrån ett ekonomiskt perspektiv kommer analysera, förklara och utveckla affären gällande ett affärsområde inom Volkswagen Group Sverige. Du kommer att ha ett brett kontaktnät inom bolaget och även många kontakter inom koncernen. Du har ett nära samarbete med verksamheten som du ansvarar för och du sitter med i ledningsgruppen för ditt affärsområde.

Arbetsuppgifter:

•Driva arbetet framåt med hjälp av analyser, prognoser, affärsplaner, budget, bokslut och nyckeltal.
•Stödja affärsområdeschefen och övriga affärsansvariga i ekonomiska frågor samt vara en länk mot ägare samt fabrikens huvudkontor gällande finansiella frågor.
•Driva processer och analyser, både från ett övergripande bolagsperspektiv och på affärsområdesnivå för att utveckla affären.
•Ta fram underlag och presentera material vid interna möten och möten med fabriker.
•Vara en del av företagets Controlling team genom att regelbundet delta vid olika möten, arbeta aktivt i olika företagsgemensamma projekt och genomföra intern benchmark.

Organisatoriskt kommer du att tillhöra funktionen Group Controlling inom Volkswagen Group Sverige som består av totalt 12 personer och du rapporterar till chefen för Group Controlling. Vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra våra processer och för den som vill finns stora möjligheter att vara med och påverka hur vi ska arbeta tillsammans.

Vem är du?

Vi söker dig som har akademisk examen och minst 5 års erfarenhet från controlling. Om du har erfarenhet från redovisning /revison är detta meriterande. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift och du får gärna ha kunskaper i tyska. Vidare är du systemkunnig samt har goda kunskaper i Excel och Power Point

Som person är du utåtriktad, analytisk och förtroendeingivande. Du har en god kommunikationsförmåga och kan förklara komplexa samband på ett lättförståeligt sätt. Vidare är du självständig och har ett stort intresse och förståelse för affärsverksamheten "bakom" siffrorna.

Du erbjuds

Volkswagen Group erbjuder en spännande roll i ett starkt team med stora möjligheter till fortsatt utveckling inom bolaget. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid på vårt kontor beläget i Södertälje/Nykvarn, 25 minuters bilväg från Liljeholmen. Parkeringsplatser finns.

I denna rekrytering samarbetar Volkswagen Group med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på telefon: 0707- 51 93 43 eller via mail: marie.kallstrom@jurek.se

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Område:
Södertälje
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Eva Bothén

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 28 juni . Arbetsort : Södertälje


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Business Controller till Volkswagen Group